Το βίντεο με τα δάκρυα της Βανδή που προμήνυε τον χωρισμό από τον Ντέμη (video)

Πατούλια Κατερίνα

Όταν πριν λίγο καιρό, η Δέσποινα Βανδή βούρκωνε on camera.

H τελευταία εκπομπή από το Σπίτι με το Mega φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως στην τελευταία αυτή εκπομπή η Δέσποινα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Τότε, τίποτα δεν προμήνυε την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη που ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όμως όλοι είχαν διαπιστώσει πως αυτή η στιγμή που η τραγουδίστρια έσπασε επί σκηνής, πρόδιδε μια βαθύτερη κρίση.



Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναδρομή στην πολυετή καριέρα της με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση (photos)

«Κάν’το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που τραγούδησε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Ανάμεσά τους και το «Μάη Μήνα» στο οποίο η Δέσποινα λύγισε, ειδικά τη στιγμή που ερμήνευε:



«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα».
Η Δέσποινα τη στιγμή εκείνη βούρκωσε και δεν έκρυψε τον κόμπο στη φωνή της, φανερώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης