Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση (photos)

Η κοινή απόφαση που πήρε η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το love story ανάμεσα σε Δέσποινα- Ντέμη:

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο διάσημες και πετυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Στις αρχές του 2000 γνώρισε τον ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003. Τον Φεβρουάριο του 2004 απέκτησε την πρώτη κόρη της μαζί του, τη Μελίνα, ενώ τρία χρόνια αργότερα τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ακόμη ένα παιδί τον Γιώργο.

Η πρώτη φορά που ο Ντέμης μίλησε για τη Δέσποινα:

Τον Απρίλιο του 2020, στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε δώσει την πρώτη του συνέντευξη και είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για την πρώτη εκείνη φορά που την είχε δει!

«Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα», είπε ο Ντέμης και τόνισε:


«Η γέννηση των παιδιών μας ήταν η καλύτερη στιγμή μας... σίγουρα ζηλέψαμε ο ένας τον άλλο, έχει να κάνει και τι σου δείχνει ο άλλος». Ο Ντέμης αποκάλυψε μάλιστα πως το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Θυμήσου»!

18 χρόνια γάμου και 22 χρόνια σχέσης:

Τον Απρίλιο του 2020, η Δέσποινα γιόρτασε με ένα Post και τα 21 χρόνια από τη γνωριμία της με τον Ντέμη και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

Ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στις 17 Ιουνίου του 2003 και μάλιστα δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Το διάστημα εκείνο είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχε πάρει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 2020 η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου και είχε αναφερθεί στα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της, ενώ έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της και το νυφικό της.

https://www.instagram.com/p/B_HuHUupwmy

Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, μίλησε και ο πρώην σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης σε βίντεο, αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν, ποιος έκανε το πρώτο βήμα, αλλά και πώς έγινε η πρόταση γάμου.

«Την είχα δει σε αφίσα. Πήγα κάποια στιγμή στο μαγαζί της. Την πήρα τηλέφωνο στην ψύχρα τρεις μήνες μετά. Κατάλαβα σύντομα ότι αυτό θα κρατήσει. Εγώ ήμουν στο γραφείο, η Δέσποινα μαγείρευε και την φωνάζω και της λέω: “Λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Δεν ήθελα να το κουράσω με σκέψεις αν και ήμουν αρκετά νέος τότε», είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη ο Ντέμης Νικολαΐδης.