Sex and the city: Ο πρωταγωνιστής John Corbett αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μυστικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ο Aidan Shaw του SATC ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του.

Τον John Corbett τον γνωρίζεις καλά και ίσως να τον αγάπησες λίγο περισσότερο μέσα από το Sex And The City. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τη ζωή του, που εξέπληξε τους fans του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτός και η σύντροφός του, Bo Derek παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή τον Δεκέμβριο του 2020.

Sex and the City: Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει κρατήσει όλα τα ρούχα που φόρεσε στη σειρά;

Ο μυστικός γάμος που δεν κατάλαβε κανείς

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «The Talk» του CBS την Τρίτη, ο star του «Sex and the City» είπε στον οικοδεσπότη και φίλο Jerry O'Connell για τον γάμο του με τη Bo, προσθέτοντας ότι η ομολογία του αυτή ήταν η «πρώτη φορά που κάποιος από εμάς μίλησε δημόσια γι’ αυτό».

«Jerry, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέχασα να σου πω ότι γύρω στα Χριστούγεννα παντρευτήκαμε. Εγώ και η Βο παντρευτήκαμε», είπε ο Corbett καθώς έδειξε τη βέρα του στην κάμερα. «… Και αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω, ξέρεις, είμαστε πολύ χαμηλών τόνων άνθρωποι. Δεν κάναμε ανακοίνωση. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας το ήξερε».

Ένας εκπρόσωπος της Derek επιβεβαίωσε στο USA TODAY πως το ζευγάρι «παντρεύτηκε στα τέλη του περασμένου έτους σε ιδιωτική τελετή».

Δύο δεκαετίες μετράει η σχέση του διάσημου ζευγαριού

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για δύο δεκαετίες, αλλά αποφάσισε να παντρευτεί το έτος της πανδημίας.

«Μετά από 20 χρόνια, αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Δεν θέλαμε το 2020 να είναι αυτό που όλοι κοιτούν πίσω και μισούν», δήλωσε ο Corbett. «Σκεφτήκαμε να βγάλουμε ένα ωραίο πράγμα από αυτό».

Ο Corbett είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του ως Aidan Shaw, πρώην αρραβωνιαστικός της Carrie στο «Sex and the City».



Η Derek έκανε την πρωτοποριακή της εμφάνιση στην ταινία «10» του 1979 και συνέχισε να παίζει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές καθώς και ταινίες όπως «Bolero», «Ghosts Can't Do It» και «Tommy Boy».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης