Sex and the City: Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει κρατήσει όλα τα ρούχα που φόρεσε στη σειρά;

Sex and the City: Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει κρατήσει όλα τα ρούχα που φόρεσε στη σειρά;

Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κρατήσει μέχρι και τα εσώρουχα του χαρακτήρα του.

Σίγουρα θυμάσαι πολλές από τις μέρες που αφιέρωσες στο παρελθόν στη θέαση του Sex and the City. Η σειρά μπορούσε να «κλέψει» πολλές ώρες από τον ύπνο σου και όταν καινούργια επεισόδια κυκλοφορούσαν και όταν σου δημιουργείτο η ανάγκη να κάνεις έναν μαραθώνιο. Πέρα από τις πρωταγωνίστριες και τις ιστορίες μεταξύ τους ή μεταξύ εκείνων και των συντρόφων τους, η σειρά μας έδινε πάντα άλλον έναν λόγο να την παρακολουθήσουμε: τις ενδυματολογικές επιλογές των πρωταγωνιστών.

Ακούγοντας το παραπάνω, σίγουρα πρώτη στο μυαλό σου έρχεται η Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker. Και λογικό. Η ντουλάπα της είναι γεμάτη από εικονικές επιλογές που όριζε ήδη η μόδα ή που η ίδια καθιέρωσε στη συνέχεια μέσα από την ηρωίδα της. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο η παραγωγή επένδυσε από άποψη μόδας ούτε και η μόνη που έχει λατρέψει τα ρούχα της (σ.σ. Η Parker είχε πει στο Vulture ότι έχει το 95% της γκαρνταρόμπας της Carrie, όχι για να τη φοράει αλλά για να τη θαυμάζει).

Ο λόγος για τον John Corbett που στη σειρά υποδύθηκε τον Aidan Shaw και που κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει για το reboot.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είπε για τα ρούχα του χαρακτήρα του.

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια flat παπούτσια στα πιο κομψά ανοιξιάτικα χρώματα