Maria Menounos: Το συγκινητικό μήνυμα για τις φωτιές στο πλευρό του μπαμπά της

Η παρουσιάστρια δεν ξεχνάει ποτέ την Ελλάδα, σίγουρα όχι σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Τον γύρω του πλανήτη έχει κάνει η εικόνα της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες. Οι φωτιές που καίνε σε δεκάδες μέτωπα και βρίσκονται εκτός ελέγχου πυροσβεστών και εθελοντών δημιουργούν εικόνες αποκάλυψης.

Η Maria Menounos λόγω της ελληνικής της καταγωγής λατρεύει την Ελλάδα και τη στηρίζει κάθε φορά με όποιον τρόπο μπορεί. Στο θέαμα των φωτιών και της καταστροφής που βιώνει, λοιπόν, δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της μπαμπά, έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω ενός βίντεο με λόγια συμπαράστασης.

Φωτιά Αρκαδία: Η Αναστασοπούλου πήγε στη Γορτυνία και δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες

Το βίντεο της Menounos με τον μπαμπά της για τις φωτιές




«Απλώς θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας στην Ελλάδα. Παλεύουν με περίπου με 586 φωτιές, διάβαζα σήμερα το πρωί. Φυσικά, οι γειτονικές χώρες, η Ιταλία και η Τουρκία, παλεύουν επίσης. Η Ελλάδα έχει περάσει πολλά, ήδη πριν την κρίση, με την πανδημία, με την οικονομική κρίση. Απλώς σας στέλνουμε δύναμη, παιδιά. Δύναμη, σας αγαπάμε», είπε η παρουσιάστρια.

«Και όλοι μαζί, μαζί με την πυροσβεστική, να μπορέσουμε να σβήσουμε τις φωτιές και επιμονή κι υπομονή χρειάζεται. Οι Έλληνες τα καταφέρνουν όλα πάντα», συνέχισε ο μπαμπάς της, Κώστας Μενούνος.

Φωτιές στην Ελλάδα: Η Μπεκατώρου δημοσίευσε τη viral photo της ημέρας με ένα θλιβερό κείμενο

Το caption της ανάρτησης

Την ανάρτηση συνόδευσε και με ένα κείμενο:

«Η Ελλάδα παλεύει περίπου 586 φωτιές σε όλη τη χώρα. Μία φυσική καταστροφή που ο πρωθυπουργός λέει ότι έχει τεράστιες διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας, τις προσευχές μας και τη δύναμή μας στους πυροσβέστες, και, φυσικά, σε αυτούς που έχουν απώλειες θέλουμε να στείλουμε τη συμπόνια μας. Σας σκεφτόμαστε. Σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη»

Η Maria έχει 959.000 followers από ποικίλες χώρες, οπότε μία τέτοια ανάρτηση βοηθά στην ακόμα μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το θέμα σε όλον τον πλανήτη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης