Φωτιά Αρκαδία: Η Αναστασοπούλου πήγε στη Γορτυνία και δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες

Φωτιά Αρκαδία: Η Αναστασοπούλου πήγε στη Γορτυνία και δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες

Η Κατερίνα Πεφτίτση βρέθηκε μαζί της στη συλλογή τροφίμων για τους πυρόπληκτους.

Άλλο ένα δύσκολο βράδυ πέρασε η Ελλάδα με τις φωτιές να καίνε σε πολλαπλά μέτωπα. Στην Αρκαδία, η μάχη πυροσβεστών, κατοίκων και εθελοντών ήταν μεγάλη, καταθέτοντας για μία ακόμα φορά την ψυχή τους στον αγώνα.

Οι εστίες της φωτιάς και οι αναζωπυρώσεις στη Γορτυνία ήταν πολλές. Τεράστιες εκτάσεις έχουν παραδοθεί στις φλόγες και κάθε άνθρωπος προσπαθεί να κάνει έστω και το ελάχιστο συγκεντρώνοντας τρόφιμα, κάνοντας δωρεές σε λογαριασμούς και ό,τι άλλο μπορεί. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να πάει στην περιοχή για να μπορέσει να προσφέρει από το σημείο.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ξέσπασμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αρκαδία

Τα πλάνα των καμένων εκτάσεων

Η διάσημη ηθοποιός από τη διαδρομή της στους δρόμους της Γορτυνίας δημοσίευσε πλάνα των καμένων εκτάσεων. Το θέαμα είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό, με δέντρα και οικοσυστήματα να έχουν παραδοθεί στις στάχτες και τον καπνό να έχει θαμπώσει την ατμόσφαιρα και να έχει δημιουργήσει μία εικόνα αποκάλυψης.







Συλλογή προϊόντων με την Κατερίνα Πεφτίτση

Η Κατερίνα Πεφτίτση από το Greece’s Next Top Model βρέθηκε μαζί της κατά τη συλλογή προϊόντων για Αρκαδία και Γορτυνία να τραβάει πλάνα από τη σημαντική ενέργεια και να χαίρεται για το κατόρθωμα όλης της ομάδας.




Στη συνέχεια θα βρεις μερικά ακόμα stories της Αναστασοπούλου για τις φωτιές.