Chris Hemsworth: Γενέθλια για τον πιο hot μπαμπά του Hollywood - Το πάρτι με τα παιδιά του (photos)

Ο Thor έγινε 38 ετών!

Τα γενέθλιά του είχε την Τετάρτη 11/8 ο Chris Hemsworth. Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε οικογενειακά, μαζί με τα παιδιά του, και μοιράστηκε στο Instagram με τους ακολούθους του μερικά στιγμιότυπα από αυτήν την όμορφη μέρα.

Απίστευτη δήλωση ηθοποιού: «Έβαλες τη μαμά σου να μιλήσει άσχημα για μένα»

Το post για τα γενέθλιά του

38 ετών έγινε την Τετάρτη 11/8 ο Chris Hemsworth και γιόρτασε αυτήν τη μέρα μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram account από το πάρτι που του διοργάνωσαν τα παιδιά του.

Ο Chris κρατούσε μια τούρτα ανά χείρας και τα τρία παιδιά του βρίσκονταν γύρω του. Ο κινηματογραφικός Thor έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα για τα γενέθλιά μου. Πέρασα μια επική μέρα με την οικογένειά μου και κατάφερα να καταβροχθίσω το 75% αυτής της υπέροχης τούρτας, που έφτιαξαν τα παιδιά μου, πριν καταλήξει να γίνει ένας γιγάντιος σωρός ζάχαρης. Σας αγαπώ όλους. Στην υγειά σας».

Τα σχόλια και τα likes στο γενέθλιο post πήραν «φωτιά» με τους διαδικτυακούς φίλους του Chris Hemsworth να του δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Η σύζυγός του, Elsa Pataky, και τα τρία παιδιά

Το love story Hemsworth-Pataky είναι βγαλμένο από παραμύθι. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν σε λιγότερο από έναν χρόνο γνωριμίας με τη «φλόγα» του έρωτα ανάμεσά τους να κρατά καλά ακόμα.



Για να καταλάβεις, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2010, δύο μήνες αφότου είχαν κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους και είχαν παραδεχθεί ότι είναι μαζί.



«Ήμασταν διακοπές και της λέω ‘’γιατί δεν παντρευόμαστε’’ και κάπως έτσι έγιναν όλα», έχει πει σε συνέντευξή του ο Chris Hemsworth.

Η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2012 με τον ερχομό της κόρης τους, India, στον κόσμο, ενώ και τον Μάρτιο του 2014 το ζευγάρι υποδέχθηκε τα δίδυμα αγόρια του, Tristan και Sasha.

Αρκετά χρόνια μετά την απόκτηση παιδιών, η Pataky παραδέχθηκε πως ήταν έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της μητρότητας από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Hemsworth.

Photos: @chrishemsworth

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης