Απίστευτη δήλωση ηθοποιού: «Έβαλες τη μαμά σου να μιλήσει άσχημα για μένα»

Απίστευτη δήλωση ηθοποιού: «Έβαλες τη μαμά σου να μιλήσει άσχημα για μένα»

Όλοι παρακολουθούν την «κόντρα» των δύο hot ηθοποιών.

Το Hollywood είναι ένας χώρος, στον οποίο συμβαίνουν πολλά. Τα mainstream πια είναι οι ταινίες και οποιαδήποτε παραγωγή εμφανιστεί στις οθόνες κάθε μεγέθους. Υπάρχουν, όμως, και διάφορα περιστατικά που θα τραβήξουν την προσοχή μας και δε θα μοιάζουν σε τίποτα με το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι. Με τόσους ανθρώπους να εμπλέκονται στην όλη διαδικασία δεν είναι να απορείς. Μάλλον προς φυσιολογικό φέρνει το θέμα.

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα, όταν συμβαίνει, είναι το πείραγμα μεταξύ των ηθοποιών. Όταν κάποιος έχει χιούμορ και ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί και στους άλλους αλλά και στον εαυτό του, το αποτέλεσμα είναι να χαρίζει στο κοινό του ξεκαρδιστικές στιγμές.

Αυτήν τη φορά, μιλάμε για δύο πολύ συγκεκριμένα και ιδιαίτερα γνωστά ονόματα της υποκριτικής που φημίζονται για την πιο τρολ διάθεση που τα χαρακτηρίζει. Ο λόγος για τον Chris Hemsworth που αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, στο οποίο βγάζει το «μένος» του για τον Ryan Reynolds. Φυσικά, όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια της ας το πούμε «κόντρας» που έχουν μεταξύ τους και πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Το εν λόγω βίντεο αποτελεί απάντηση στην κίνηση του Reynolds να βάλει τη μαμά του να πει άσχημα λόγια για τον πρωταγωνιστή του Thor.




«Δεν είναι ο καλύτερος. (Πες) όλα όσα είπαμε. Τον μισείς. Είναι βλάκας. Είπες ότι είναι ο χειρότερος ηθοποιός, ο Καναδός που συμπαθείς λιγότερο στον κόσμο», είπε μιλώντας με τον costume designer της νέας του ταινίας -Spiderhead- Dan Blacklock.