Σίσσυ Χρηστίδου: «Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πίτερ Παν»- Το συγκινητικό post για τον 8χρονο γιο της

Ο μικρός της γιος γίνεται 8 και του εύχεται με τον πιο υπέροχο τρόπο «Χρόνια Πολλά».

Γενέθλια έχει σήμερα ο μικρός γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελος, και όπως είναι φυσικό, για εκείνους γιορτάζει ο κόσμος όλος!

Ο Μιχαήλ, κλείνει σήμερα τα 8 και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να του ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» με τον πιο γλυκό τρόπο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ

Το post που μας έκανε να «λιώσουμε»

Μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά ο ρόλος της μητέρας δεν συγκρίνεται με τίποτα για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά με τους γιούς της, τον 13χρονο Φίλιππο Ραφαήλ και τον 8χρονο Μιχαήλ Άγγελο, με τους οποίους όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως δε θέλει ν΄αποχωρίζεται ποτέ.

Το post της στο Instagram για τα γενέθλια του Μιχαήλ, ήταν άκρως τρυφερό. Η Σίσσυ έγραψε συγκεκριμένα κάτω από μια φωτογραφία όπου ο μικρός της γιος, σαν άλλος Πίτερ Πάν, αιωρείται στα σχοινιά:

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πίτερ Παν! Πέτα ψηλά, πιάσε τα αστέρια, κολύμπα στο φως! Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου πάντα. Σ’ αγαπώ…»



Τα γενέθλια του 13χρονου Φίλιππου-Ραφαήλ και η υπέροχη φωτογραφία μαμάς και γιου

Στις 13 Αυγούστου η Σίσσυ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο Ραφαήλ, θέλοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 13α γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μια υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον Φίλιππο κάτω από το ηλιοβασίλεμα γράφοντας συγκεκριμένα: «13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξή σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…Σ´ αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα.. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..».



Ανανεωμενη στον Alpha

Ανανεωμένη με νέα τηλεοπτική στέγη και εμπλουτισμένη ομάδα, η Σίσσυ φέτος θα μας κρατά συντροφιά το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η εκπομπή θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου ενώ η νέα προσθήκη στην ομάδα (πέρα από την Αρχισυντάκτρια Βένια Καραγιάννη) είναι ο Νίκος Συρίγος.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης