Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ

Και το ανακοίνωσε με μία φανταστική φωτογραφία.

Μπορεί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου να αποφάσισαν το 2019 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όμως, αυτό που και οι δύο είχαν πάντα σε προτεραιότητα ήταν τα παιδιά τους.

Για χάρη τους είναι που έχουν καταφέρει να κρατήσουν μία καλή σχέση και όποτε υπάρχει μία σχετική με τα παιδιά τους περίσταση προσπαθούν να περνούν και χρόνο όλοι μαζί.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (video)



Ο μεγάλος τους γιος, Φίλιππος – Ραφαήλ, χτες είχε γενέθλια και έγινε 13 ετών. Για ένα τόσο ιδιαίτερο γεγονός, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής έσπευσαν να κάνουν ανάρτηση για να ευχηθούν στον γιο τους.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη

Ο Μαραντίνης για τα γενέθλια του μεγάλου του γιου έκανε ένα αξιολάτρευτο story. Σε αυτό δείχνει τα δύο πέλματά τους να ακουμπούν και κάνει μία απρόσμενη αποκάλυψη: Ο Φίλιππος-Ραφαήλ φοράει ήδη το ίδιο νούμερο παπούτσια με εκείνον.

thodoris marantinis sissy xrhstidou gioi main

«13 χρονών και φοράει ήδη τα παπούτσια μου! Χρόνια πολλά αστέρι μου! Σ’ αγαπώ!»

Η ανάρτηση της Χρηστίδου

Με μία υπέροχη φωτογραφία των δυο τους, την οποία συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο post, γιόρτασε η Χρηστίδου τα γενέθλια του Φίλιππου-Ραφαήλ στα social media.

https://www.instagram.com/p/CShKrlroLd1

«13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξή σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…Σ´ αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα.. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..»

Γενέθλια για τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου- Η τρυφερή φωτό και το συγκινητικό μήνυμα