Τζιοβάνι και James Καφετζής μαζί στη Ρόδο: Η πρώτη φωτογραφία και ο άνθρωπος που τους ένωσε

Πατούλια Κατερίνα

Όταν το MasterChef 5 συνάντησε το Survivor 2021.

Αν υπάρχει ένα νησί που φέτος να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι η Ρόδος. Και εννοείται πως το νησί ως νησί, έχει τη δική του ομορφιά και χάρη, έχει βγάλει φέτος και πολλούς παίκτες ριάλιτι που συνδέονται άμεσα με αυτό.

Ροδίτης ο James Καφετζής

Ο James ήταν ένα από τα παιδιά που μπορεί να μην έφτασαν στον τελικό του φετινού Survivor, κατάφεραν όμως να κερδίσουν την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Ο James επέλεξε να αποχωρήσει όταν πληροφορήθηκε τα νέα για την παράταση του ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε στην πατρίδα του τη Ρόδο και συνέχισε να κάνει boat parties.



Στη Ρόδο και ο Giovanni του MasterChef:

Ο Giovanni δεν μπήκε στον τελικό του MasterChef 5 αλλά κατάφερε να κερδίσει τόση αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό, που υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ως τη Λαχανιά της Ρόδου για να δειπνήσουν στο εστιατόριό του.

To Queen.gr στο εστιατόριο του Gio

Το εστιατόριο του Giovanni διαγράφει φέτος μια επιτυχημένη πορεία την οποία ούτε ο ίδιος ο Ιταλός σεφ δεν είχε προβλέψει.



Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή

Η συνάντηση κορυφής.

Δύο αγαπημένοι και δημοφιλείς παίκτες ριάλιτι στο ίδιο νησί και η συνάντηση ήταν αναμενόμενη.

Κοινός πόλος για τον σεφ και τον διοργανωτή boat parties ήταν ο κοινός φίλος τους, Αλέξανδρος Συνοδινός. Ο Αλέξανδρος ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef που ξεχώρισε για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του.



Ο Αλέξανδρος Συνοδινός βρέθηκε στη Ρόδο και μαζί με τον James και τον αδερφό του Make Καφετζή γευμάτησαν στο εστιατόριο του Τζιοβάνι.

Ο Αλέξανδρος είχε άλλωστε υποσχεθεί την επίσκεψη αυτή στον Τζίο, όπως τον αποκαλούσε από τότε που οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στο MasterChef.

Δες τα κοινά τους posts παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης