Voice πρεμιέρα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στην επιτροπή και το Twitter τον λάτρεψε

Πατούλια Κατερίνα

Το «The Voice» επέστρεψε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην κριτική επιτροπή.

The Voice: Το talent show του Σκάι επέστρεψε στις οθόνες μας και μαζί επέστρεψε η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψαν στη θέση τους και υποδέχτηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος διαδέχτηκε την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη θέση του κριτή του Voice.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο λόγος που πήγε στο The Voice και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ απόψε και ήρθα εδώ για να κερδίσω, σέβομαι όλους τους κριτές αλλά θα μιλήσουμε για να κερδίσει ο καθένας ό,τι μπορεί», είπε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δέχτηκε το τρολάρισμα του Σάκη ο οποίος με τη σειρά του του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει, εκτός Voice όμως.

Όπως τόνισε ο Πάνος Μουζουράκης ο ίδιος είναι ο μόνος κριτής του οποίου η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Voice και είναι έτοιμος να κερδίσει φέτος.

Γιατί μπήκε στο Voice;



Ο Αργυρός, ο οποίος ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του από talent show, το Fame Story σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «SuperKaterina»,εξήγησε πως η συμμετοχή στο Voice ήταν κάτι που ήθελε καιρό να συμβεί και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.




«Το συζητάμε αρκετά χρόνια αλλά τώρα που βρήκαμε χρόνο νομίζω ότι θέλω να κάνω αυτό το challenging. Έχω φανταστική ομάδα. Νομίζω θα κερδίσουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Αργυρός και στην πρεμιέρα:




Ο πρώτος παίκτης στις blind auditions του Voice επέλεξε το Μαζί σου του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και αφού σηκώθηκε όρθιος πάτησε αμέσως το κουμπί για να διαλέξει τον παίκτη. Τελικά ο πρώτος παίκτης, ο Νίκος, κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν αλλά επέλεξε τελικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μπήκε με το δεξί στο Voice.


To νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου:




Μαζί με την επιστροφή σε talent show, ο Κωνσταντίνος εγκαινίασε σήμερα και το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού «Τελικά» γράφοντας:


Verified
Η μουσική μας ενώνει …
Η μουσική εξελίσσεται …
Η μουσική δεν έχει όρια …

& κάπως έτσι ήρθε η ώρα για το “Τελικά”

Ύστερα από αρκετές ώρες στο στούντιο παρέα με τον Μάριο Ψιμόπουλο, τον OGE, τον Rack, τον Φίλιππο Κούρκουλο & και τον Παναγιώτη Μπρακούλια δημιουργήθηκε το νέο μας Single!

Ο Γιάννης Δημολίτσας το σκηνοθέτησε & μόλις κυκλοφόρησε το videoclip στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube!









Πάντως, το Twitter, λάτρεψε την προσθήκη του Κωνσταντίνου και δεν το έκρυψε σε μια σειρά σχολίων των χρηστών του. To hastag #voicegr τρένταρε στις τάσεις του Twitter από την πρώτη στιγμή της προβολής του.
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης