Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο λόγος που πήγε στο The Voice και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο λόγος που πήγε στο The Voice και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο νέος κριτής του Voice και αποκαλύπτει τον λόγο που είπε το «ναι».

Λίγες ημέρες απομένουν (18/9) για την πρεμιέρα του The Voice of Greece, το οποίο φέτος έρχεται για 8η χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες, και ελαφρώς διαφοροποιημένο από τις προηγούμενες. Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης... και Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, με τον τελευταίο να αντικαθιστά την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παρέδωσε τη σκυτάλη της στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η ανυπομονησία είναι ήδη έντονη. Ο Γιώργος Λιανός βέβαια παραμένει στο τιμόνι της παρουσίασης, αποκαλύπτοντας σε δηλώσεις του, πως ο Μουζουράκης είναι στεναχωρημένος που δεν θα είναι πια ο δεύτερος πιο ωραίος άντρας στους coaches στο The Voice.



The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση της Ζουγανέλη- Το νέο trailer είναι σπαρταριστό

O λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε το «ναι» στο talent show

Οι φήμες για τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή του Voice είχαν ξεκινήσει στα μέσα του καλοκαιριού, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Στο τέλος Αυγούστου (27/8/21) ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ένα post που μαρτύρησε τη νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή του, κάνοντάς τους fans του να τρελαθούν από αγωνία.


https://www.instagram.com/p/CThcuwjFCYg

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «SuperKaterina», απάντησε πως ήταν κάτι που ήθελε καιρό να συμβεί και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Το συζητάμε αρκετά χρόνια αλλά τώρα που βρήκαμε χρόνο νομίζω ότι θέλω να κάνω αυτό το challenging. Έχω φανταστική ομάδα. Νομίζω θα κερδίσουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος εάν θυμάσαι ξεκίνησε επίσης από μουσικό talent show.



Το πρώτο post που έκανε από τα γυρίσματα του show

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάλιστα έκανε κι ένα story στο Instagram account του από τη διάρκεια των γυρισμάτων, δείχνοντας στους followers του το πλατό του Voice. Στο Instagram του επίσης υπάρχει ένα story που έχει γίνει από κάποιο τουρκικό fan account, και δείχνει τον τραγουδιστή ντυμένο στα λευκά να γυρίζει με την καρέκλα του.



Viral επίσης έχει γίνει και η φωτογραφία, στην οποία οι τέσσερις κριτές ανανεωμένοι και μαυρισμένοι ποζάρουν μαζί με τον Acun Ilicali, έτοιμοι για τις νέες «μουσικές περιπέτειες».

Μέχρι την πρεμιέρα λοιπόν, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και χάζεψε τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.