Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM στην αγκαλιά του Ίνο Φάις

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM στην αγκαλιά του Ίνο Φάις

Το μοντέλο που απασχόλησε την επικαιρότητα με τη συμμετοχή του στο Greece's Next Top Model διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους στον προσωπικό τομέα.

Πιο ερωτευμένη από ποτέ στην αγκαλιά του συντρόφου της, Ίνο Φάις, απαθανατίστηκε η Εύη Ιωαννίδου στις 21 Σεπτεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, που αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων λόγω της συμμετοχής της στη λεγόμενη «Τριάδα της Φωτιάς» με τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη, βρίσκεται σε σχέση με τον 22χρονο γιο της Μαρίας Καλάβρια.

Ιωαννίδου και Φάις εθεάθησαν, λοιπόν, στο ΥΤΟΝ όπου και δεν κράτησαν κρυφό τον έρωτά τους. Οι λήψεις του φωτογράφου περιλαμβάνουν αγκαλιές, τρυφερά χάδια και φιλιά του ζευγαριού δείχνοντας ότι διανύουν μία από τις ωραιότερες φάσεις της σχέσης τους.

evi ioannidou ino fais9
evi ioannidou ino fais

Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM 2 έχει νέο σύντροφο και ξέρουμε ποιος είναι

Η Ιωαννίδου με τον Φάις στο Instagram



Η Ιωαννίδου δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιράζεται ανοιχτά την προσωπική της ζωή με τον Φάις. Ούτε αντίστοιχα και ο Φάις. Στον λογαριασμό του στο Instagram, μάλιστα, έχει δημοσιοποιήσει στιγμές του με τη σύντροφό του, όπως όταν τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε story με τους δυο τους να κρατιούνται τρυφερά και να στέκονται πλάι πλάι. Η Ιωαννίδου γρήγορα έκανε repost.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλο το φωτογραφικό υλικό της πρόσφατης εξόδου τους.

Photo credits: NDP