Ο Luke Perry θα γινόταν 55 ετών και κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει (photos)

Πατούλια Κατερίνα

Το κακό αγόρι από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills θα συμπλήρωνε 55 χρόνια ζωής. 

Στις Μαρτίου του 2019, κάθε κορίτσι που μεγάλωσε στη δεκαετία του 90, αποχαιρετούσε το κακό αγόρι από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills. O Luke Perry ήταν μόλις 52 ετών όταν έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό και ο ήρωας που λατρεύτηκε όσο λίγοι, εκείνος του Dylan McKay μας έλειψε λίγο παραπάνω στα δύο αυτά χρόνια που ο Perry έφυγε από τη ζωή.

Γεννημένος την 11 Οκτωβρίου του 1966, ο Perry είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον ρόλο του Dylan, να κάνει δεύτερη καριέρα στο Riverdale και ήταν ο μοναδικός που είχε πει ένα μεγαλοπρεπές όχι στο reboot από τα Χτυποκάρδια, το οποίο γυρίστηκε τελικά με ελάχιστη από την χρυσόσκονη και την επιτυχία που είχε η εφηβική σειρά της δεκαετίας του 90.

Τα γενέθλια του Luke

Και μόλις χτες, ο Perry θα συμπλήρωνε 55 χρόνια ζωής. Για τους συμπρωταγωνιστές του στα Χτυποκάρδια, που έχουν επίσης ξεπεράσει τα 50 χρόνια ζωής, η απώλεια του Perry είναι σκληρή.

Πρώτη η Tori Spelling αφιέρωσε ένα σταθερό Post στο Instargram για τον τηλεοπτικό της αδερφό όπως τον αποκαλούσε.



«Θυμάμαι όταν σε γνώρισα και ήμουν ένα ανασφαλές έφηβο κορίτσι, ήσουν το πρώτο αγόρι που με έκανες να νιώσω άνθρωπος, γυναίκα και κωμικός. Σαν φίλος και μεγάλος αδερφός. Με υποστήριξες με θάρρος και μπήκες μπροστά για μένα όταν δεχόμουν λεκτική κακοποίηση στη σχέση που είχα και έκατσες και μου μίλησες και με στήριξες στις πιο δύσκολες στιγμές ενός έφηβου κοριτσιού. Είχες έναν τρόπο να κάνεις κάθε άνθρωπο να νιώθει αυτοπεποίθηση και να νιώθει ξεχωριστός, η ενέργειά σου ξεχείλισε αγνή αγάπη, ήσουν δοτικός σε όλη την όχι τόσο γενναιόδωρη ζωή», τόνισε η Tory η οποία εξομολογήθηκε πως έχει μόνο δύο τύψεις στη ζωή της, που δεν δοκίμασε την ημέρα τάκο στο σπίτι του Perry και το ότι δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρο του Luke να κάνει όλη η παρέα από τα Χτυποκάρδια μια ταινία θρίλερ μαζί.

To post της Garth

Το τηλεοπτικό κορίτσι του Perry, η Kelly του, κατά κόσμον Jennie Garth δημοσίευσε μια παλιά κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Μου λείπεις φίλε μου».



Ο Jason Priestley ο τηλεοπτικός Brandon Walsh και αντίζηλος του Perry στην καρδιά της Kelly, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Luke από το κόκκινο χαλί και έγραψε:




«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του Louke, μου λείπεις φίλε μου, δεν θα υπάρξει άλλος σαν εσένα.

Η φωτογραφία της Shannen



Η έτερη αγαπημένη του Luke στα Χτυποκάρδια, η τηλεοπτική Brenda, κατά κόσμουν Shannen Doherty, αρκέστηκε σε μια κοινή πόζα με τον εφηβικό της έρωτα και έγραψε μόνο το όνομά του.

H Doherty, είχε αποκαλύψει πάντως, πως το 2019, όταν ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικός από ποτέ στη ζωή της, πως εκείνον που σκέφτηκε, ήταν ο Luke.

Η Shannen Doherty κατέρρευσε: «Ο καρκίνος μου επέστρεψε και είναι στο τέταρτο στάδιο»

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια είχε αποκαλύψει πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.

Ian Ziering και Austin Green



Ο τηλεοπτικός Steve, κατά κόσμον Ian Ziering θυμήθηκε κι αυτός τον φίλο του με μια κοινή φωτογραφία από το παρελθόν, τονίζοντας πόσο του λείπει ο φίλος του.



Ο τηλεοπτικός David, Brian Austin Green, φρόντισε να εξηγήσει πως πάντα θα του λείπει ο Luke, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Perry.

Happy Birthday Luke!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης