Η Shannen Doherty κατέρρευσε: «Ο καρκίνος μου επέστρεψε και είναι στο τέταρτο στάδιο»

Πατούλια Κατερίνα
Η Shannen Doherty κατέρρευσε: «Ο καρκίνος μου επέστρεψε και είναι στο τέταρτο στάδιο»

Η 48χρονη Doherty από τα Χτυποκάρδια συγκλονίζει

Μας συγκλόνισε η 48χρονη τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, η οποία σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America, αποκάλυψε πως ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της μετά από πέντε χρόνια.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.

Η Doherty εξήγησε μάλιστα πως αυτή η εξέλιξη στην υγεία της ήταν που την έπεισε να επιστρέψει στα Χτυποκάρδια το περασμένο καλοκαίρι ενώ αποκάλυψε πως κανείς από τους συμπρωταγωνιστές της δεν γνώριζε το παραμικρό για τη μάχη που δίνει.

Η Shannen συγκλόνισε τον κόσμο με την μάχη της με τον καρκίνο στο στήθος πριν έξι χρόνια, όταν από το λογαριασμό της στο Instagram κατέγραψε τις δύσκολες θεραπείες, την απώλεια των μαλλιών και την μάχη να γίνει καλά.H πιο δύσκολη στιγμή για την διάγνωση της ηθοποιού, ήταν η ιδέα πως θα έπρεπε να πει τα νεά στην μητέρα της ενώ η 48χρονη μίλησε και για την απόφαση να μιλήσει η ίδια για την επιστροφή του καρκίνου και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο:

DPG Network