Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο του Λάμπρου στην εξορία και η αποκάλυψη για τον Κωνσταντή

Κατερίνα Μπούσιου

Η δασκάλα πιάνει στα «πράσα» τη Ζωή και τον Κωνσταντή, ενώ ο Λάμπρος έρχεται σε δύσκολη θέση με την νοσοκόμα της φυλακής.

Παράτολμη η Ζωή Μεγαρίτη απόψε στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και απερίσκεπτος ο Κωνσταντής. Οι δυο τους θα βρεθούν σε κρυφό ραντεβού αλλά η δασκάλα θα τους δεί ενώ ο Λάμπρος θα έρθει σε δύσκολη θέση με το φιλί της νοσοκόμας, που του φέρνει κρυφά τα γράμματα της Ελένης στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους



Τα ψέματα της Ζωής αποκαλύπτονται

Στον θρασύτατο τρόπο της κόρης της Κορίνας που την κατηγορεί για παράνομο δεσμό με έναν από τους γιούς Σεβαστού, θα παρέμβει στη συζήτηση και η αδελφή της Αιμιλία και θα λήξει το συμβάν λίγο πριν μπει Ακύλας στο σπίτι. Βέβαια πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η Αιμιλία πιάνει στα πράσα την αδελφή της σε ένα κρυφό ραντεβού με τον Κωνσταντή. Φυσικά και πέφτει από τα σύννεφα, αλλά θα την καλύψει γιατί αφενός δεν θέλει να στεναχωρηθεί ο Ακύλας που θαυμάζει αφετέρου είναι της άποψης πως καμιά γυναίκα δεν πρέπει να εγκαταλείπει το σπιτικό της.

Η Ελένη παίζει επικίνδυνα και ο Λάμπρος έχει θαυμάστρια στην εξορία

Όλα της εξορίας δύσκολα, αλλά έχει και τα ευχάριστα απρόοπτά της. Η νοσοκόμα της φυλακής στη Λέρο που κάνει τον κρυφό ταχυδρόμο, φέρνει γράμμα της Ελένης στον Λάμπρο. Και του δίνει εκτός από αυτό και ένα φιλί. Ο Λάμπρος δεν θέλει να απατήσει την Ελένη. Αλλά θα κάνει όπως θα δούμε και στη συνέχεια και τα στραβά μάτια και θα το ζήσει για λίγο το ειδύλλιο για να μην χάσει την γέφυρα επαφής με την Ελένη. Η οποία γλιτώνει μεν από την ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου αλλά νέος εχθρός υπάρχει στον ορίζοντα. Που θα έρθει αρχικά ως φίλη. Την αποκάλυψη για την νέα ηθοποιό που μπαίνει στη σειρά έκανε σήμερα το Πρωινό στον ΑΝΤ1.



Η κατάθεση της Αντιγόνης και η προειδοποίηση της Πηνελόπης

Η Αντιγόνη ετοιμάζεται να καταθέσει υπέρ του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο, αλλά πριν μπει κάνει μια παρέμβαση η Πηνελόπη και της ζητά να μην πει ψέματα, ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια συζήτηση για πρώτη φορά με τον πατέρα του. Το χάσμα μεταξύ τους είναι οριστικό όμως.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης