Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους

Ενώ ο Ζάχος προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της Ελένης.

Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε, λέει η σοφή μαμά του ενωμοτάρχη και αυτό ακριβώς συμβαίνει απόψε στις Άγριες Μέλισσες. Δούκας και Μυρσίνη σε απελπισία, ο Ακύλας έξαλλος προσπαθεί να τους σώσει και να σωθεί και ίδιος, ενώ στην πιο ρομαντική πλευρά της ιστορίας μας, ο Νικηφόρος ζηλεύει την Ασημίνα και ο Κωνσταντής βλέπει την Δρόσω με άλλον άντρα.


https://www.instagram.com/p/CU9iHzGqUVT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα όρια της τρέλας ο Ακύλας

Ακόμη και η σύζυγος του Ζωή Μεγαρίτη θα δει το σκληρό του πρόσωπο, όταν εκείνος θυμώνει με τις εξελίξεις στην δίκη του Δούκα που είναι αρκετά στριμωγμένος από τις καταθέσεις και ετοιμάζεται να κατηγορηθεί και για το φόνο των δύο εισαγγελέων. Τα αστεία τέλειωσαν για τον νέο σκληρό άντρα του χωριού που βάζει τον Δούκα με το ζόρι να ακολουθήσει νέο σχέδιο και να γλιτώσει. Μετά την χθεσινή κατάθεση της Ασπασίας και ο αστυνόμος Σπανός εμπλέκει τους 'Αβαντες. Για να μην φτάσει η αστυνομία στο κατώφλι του Μεγαρίτη, ξεκινά την αντεπίθεση. Μέχρι στο τέλος να νικήσει και να ηττηθούν τα παιδιά των Σεβαστών που προσπαθούσαν να βρουν δικαίωση.

Άγριες Μέλισσες: H Ελένη ζητά την βοήθεια του Ακύλα που γίνεται ο σωτήρας του χωριού


https://www.instagram.com/p/CU43mzoNPPb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικηφόρος σώζει την Ασημίνα από τη σύλληψη

Η αστυνομία κυνηγά την Ασημίνα και τον Πέτρο οι οποίοι μοιράζουν παράνομες εφημερίδες και το μόνο καταφύγιο είναι το μαγαζί του Νικηφόρου. Εκείνος αρχικά θυμώνει γιατί καταλαβαίνει ότι η πρώην γυναίκα του έχει μπλέξει με την αντιστασιακή ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά ξυπνά μέσα του και ένα αίσθημα ζήλιας βλέποντας τη σχέση που έχουν οι δυο τους. Δεν θα εκφράσει πολλά προς το παρόν. Νικηφόρος είναι αυτός, κρατά τα προσχήματα.

diki

Η ζήλια του Κωνσταντή

Σε μια έξοδό του στο σινεμά με την Πηνελόπη, ο Κωνσταντής θα πέσει πάνω στη Δρόσω που έχει βγει με τον Λευτέρη και την παρέα του. Μόνο και μόνο το βλέμμα του τα λέει όλα. Αμήχανος στην αρχή, αλλά στην συνέχεια με αρκετή ζήλια και λίγο θυμό. Δεν του αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει, αλλά μέσα του ξέρει ότι έχει χάσει την Δρόσω οριστικά.


https://www.instagram.com/p/CU4eGUpA15h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν το κουνάει από το πλευρό της Ελένης ο Ζάχος

Οι γυναίκες του χωριού προσπαθούν να ενωθούν μαζί με τους υπόλοιπους για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την νέα κατάσταση που έχει δυσκολέψει αρκετά. Δεν τους έφταναν όσα γίνονται, έχουν και την καινούργια αυταρχική δασκάλα να τους δυσκολεύει τη ζωή. Απόψε αποφασίζουν να της δώσουν ένα μάθημα. Την ίδια στιγμή ο Ζάχος δείχνει για μια ακόμη φορά τα αισθήματά του στην Ελένη και της ορκίζεται πως θα την προστατέψει. Το μυαλό της είναι όμως στο Λάμπρο. Και του Λάμπρου επίσης που έχει πια στείλει το μυστικό του γράμμα το οποίο σύντομα θα λάβει. Και τότε θα αποφασίσει να αλλάξει τακτική.