Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική εξομολόγηση του Κωνσταντή στη Δρόσω - Κινδυνεύει η ζωή του Λάμπρου

Κατερίνα Μπούσιου

Ο Μελέτης θέλει να δολοφονήσουν το δάσκαλο, η Ελένη ζητά τη βοήθεια του Ζάχου και η Αντιγόνη φλερτάρει τον Δούκα.  

Μεγάλος κίνδυνος για τέσσερις από τους ήρωές μας σήμερα και η αγωνία στις 'Αγριες Μέλισσες κορυφώνεται. Ο Ακύλας ψάχνει να βρεί τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη και ο Μελέτης του προτείνει να τον δολοφονήσουν, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι της Ελένης και των αδελφών της για να βρεί νέα στοιχεία και τι έγραφαν τα γράμματα του Λάμπρου σε εκείνη. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που τρομάζουν και οι τρείς τόσο πολύ. Ξαφνικός σωτήρας τους θα αποδειχτεί ο Κωνσταντής ο οποίος τραυματίζεται.

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «θρηνεί» τον χωρισμό Ασημίνας-Νικηφόρου



Θα...λιώσουμε με τον Κωνσταντή

Ο Κωνσταντής θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σταθεί δίπλα στις αδελφές Σταμίρη. Τρέμει στην ιδέα ότι κινδυνεύει η αγαπημένη του Δρόσω. Χθές τον είδαμε να κρυφοκοιτάζει τις πρόβες της. Σήμερα όμως θα τολμήσει με δάκρυα στα μάτια να της εξομολογηθεί ξανά τον έρωτά του. Και της ζητά να σπάσουν τα δεσμά της φυλακής τους και η αγάπη τους να λυτρώσει τα πάντα. Αχ Κωνσταντή μου, δεν θα εισακουστείς. Η Δρόσω έχει πάρει την απόφασή της.

Και ο Νικηφόρος όμως δεν πάει πίσω. Συνεχίζει να αγαπά την Ασημίνα. Μετάνιωσε για το διαζύγιο και αυτό του το υπενθυμίζει η Πηνελόπη. Αλλά και ο Πέτρος υπενθυμίζει στην Ασημίνα, ότι ο πρώην σύζυγός της θα είναι πάντα στη ζωή της και ως ο πατέρας του παιδιού της.



Λίγο πριν το στρατοδικείο ο Λάμπρος

Ο Λάμπρος πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα σοβαρό κίνδυνο για την ζωή του και περνά από σκληρά βασανιστήρια. Εν αγνοία του ο Ακύλας ετοιμάζεται να τον βγάλει από τη ζωή. Εν γνώσει του όμως ξέρει ότι θα περάσει από στρατοδικείο, αφού ο διοικητής έχει βρεί τα γράμματα που του έστελνε η Ελένη. Η οποία καταλαβαίνει μετά την έφοδο της αστυνομίας στο δικό της σπίτι, ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Θα ζητήσει την βοήθεια του Ζάχου αλλά και του αγαπημένου της δικηγόρου. Τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει οπωσδήποτε να φύγει για την Λέρο για να δεί τον αγαπημένο της.

Η Αντιγόνη φλερτάρει τον Δούκα

Η κοσμική κυρία της Θεσσαλίας, που έσωσε τον Δούκα Σεβαστό από την φυλακή, θέλει εκτός από τις ευχαριστίες να πάρει και άλλα εύσημα για την πολύτιμη βοήθειά της. Για αυτό και θα κάνει ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο του και ξεκινά να τον φλερτάρει.



Η Μυρσίνη - από τη οποία τίποτε δεν ξεφεύγει- θα κάνει αρχικά τα στραβά μάτια αλλά θα παρακολουθεί τις κινήσεις της. Από την μια νιώθει ευγνωμοσύνη για την βοήθειά της, από την άλλη πλευρά όμως καταλαβαίνει ότι τα κίνητρά της δεν είναι μόνο ερωτικά. Η Αντιγόνη ξέρει πράγματα από το παρελθόν των Σεβαστών και όχι μόνο θέλει να τα εκμεταλλευτεί, αλλά και να τους απειλήσει.

#Χτυπούν τον Δούκα με το ίδιο νόμισμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης