Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «θρηνεί» τον χωρισμό Ασημίνας-Νικηφόρου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «θρηνεί» τον χωρισμό Ασημίνας-Νικηφόρου

Οι «ΑΝ» χώρισαν κι επίσημα και οι fans δεν ενθουσιάστηκαν.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (1/11) στις Άγριες Μέλισσες είχε κλάματα, άγχος μια απόφαση δικαστηρίου και έναν χωρισμό. Ο Δούκας απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών και οι Σταμίραινες και τα Σεβαστόπαιδα ένιωσαν πως κατέρρευσαν τα πάντα με την ήττα αυτή.

Το ίδιο ένιωσαν και οι τηλεθεατές που απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη αυτή. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χώρισαν οριστικά με το Twitter να «θρηνεί» το αγαπημένο του ζευγάρι.

asimina nikioforos

Ασημίνα-Νικηφόρος δεν είναι πλέον μαζί και επίσημα

Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας η Ασημίνα ζήτησε στον Νικηφόρο τα χαρτιά του διαζυγίου και εκείνος της έκανε τη χάρη. Εμφανίστηκε στη δουλειά της στην εφημερίδα, και μπροστά στους συναδέλφους της, αλλά και στον Πέτρο της είπε για τα χαρτιά του διαζυγίου, ίσως για να κόψει και κάποια κίνηση.

Ο Πέτρος αντέδρασε κάπως στο άκουσμα της λέξης διαζύγιο, ο Νικηφόρος τον είδε, και η Ασημίνα βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ζητώντας του να την περιμένει στο πάρκο απέναντι.


https://www.instagram.com/p/CVm_xgNKDlf

Η συνάντηση έγινε, τα χαρτιά βγήκαν και οι υπογραφές έπεσαν. Η Ασημίνα ζήτησε ένα στυλό και θυμήθηκε πως αυτό που της έδωσε του το είχε κάνει δώρο στην τρίτη επέτειο του γάμου τους. Ο Νικηφόρος τότε της απάντησε: «Και την έβδομη μέρα κατά τας γραφάς μας έπιασε φαγούρα και το διαλύσαμε».

Το Twitter δυσαρεστήθηκε και στεναχωρήθηκε με τον χωρισμό

Οι φανς των «ΑΝ» όπως αποκαλούν τρία χρόνια τώρα τους Ασημίνακαι Νικηφόρο δεν ενθουσιάστηκαν με τον χωρισμό και την υπογραφή του διαζυγίου και το έδειξαν ξεκάθαρα στο Twitter.

Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό

Το #hashtag των Άγριων Μελισσών πήρε φωτιά και ο κόσμος δεν σταμάτησε να σχολιάζει για τον χωρισμό και για το γεγονός πως τους θέλει μαζί πάση θυσία.



Τα χαρτιά ωστόσο υπογράφηκαν, με τον Νικηφόρο να λέει νωρίτερα στην Πηνελόπη πόσο αγαπάει την Ασημίνα, και πόσο πλέον αυτό δεν είναι αρκετό για να σώσουν τον γάμο τους.

Στη gallery παρακάτω θα δεις τα tweets που έκαναν οι fans.