GNTM: H Κυβέλη τριγυρνούσε ολομόναχη και το Twitter οργίασε - «Η μικρή Κυβέλη κάθεται και κλαίει»

Η αντιμετώπιση της Κυβέλης από την ομάδα της έγινε αντικείμενο πολλών σχολίων.

Άλλο ένα επεισόδιο του Greece’s Next Top Model προβλήθηκε και, όπως συνηθίζεται, δεν περιλάμβανε μόνο τη διαγωνιστική προσπάθεια των μοντέλων. Από το παιχνίδι δεν έλλειψαν οι κόντρες, με γνωστούς «υπόπτους» να βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο.

Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν η Κυβέλη, η οποία έπρεπε να σκεφτεί σε ποιους θα δώσει τα μειονεκτήματα. Αυτό, όμως, έφερε κάποια παρατράγουδα. Η παρέα της -Όλγα, Κωνσταντίνος, Στυλιανός, Μαρία- της τόνισε ότι, αν τους δυσκολέψει, θα υπάρξουν συνέπειες.



«Ουσιαστικά προσπάθησε να γίνει μια καθοδήγηση σαν να σου λένε τι να κάνεις. Στην Ειρήνη που μου έγινε μια πρόταση να το δώσω, δεν θα το δώσω όμως γιατί είναι άσχημο παρόλο που δεν μιλάμε είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της και έχουμε περάσει κάποια πράγματα. Μπορεί να μην την εμπιστεύομαι πια, δεν την έχω πλέον κοντά μου αλλά δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ», είπε.

GNTM 4: Τα μοντέλα έγιναν… φωτογράφοι και art directors για μια μέρα - Το Twitter ξεκαρδίστηκε

Η Κυβέλη κυκλοφορούσε ολομόναχη στο GNTM

Η Κυβέλη, μετά απ’ όλα αυτά, ένιωσε μόνη της και το γεγονός ότι τριγυρνούσε ολομόναχη σπίτι έδωσε κάποια έμπνευση στο Twitter. Οι χρήστες αντέδρασαν με κάθε τρόπο.



Υπήρχαν κάποιοι που διακωμώδησαν την κατάσταση λέγοντας πως κάπως έτσι ήταν και οι ίδιοι στο σχολείο. Άλλοι θεωρούσαν ότι αυτό της αξίζει μετά από τη δική της συμπεριφορά.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης