GNTM 4: Τα μοντέλα έγιναν… φωτογράφοι και art directors για μια μέρα - Το Twitter ξεκαρδίστηκε

GNTM 4: Τα μοντέλα έγιναν… φωτογράφοι και art directors για μια μέρα - Το Twitter ξεκαρδίστηκε

Οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στη θέση των μελών της παραγωγής και έγιναν κομμωτές, φωτογράφοι, make up artists με τα σχόλια να είναι επικά.

Όπως κάθε αγώνας, έτσι και το GNTM 4 χρειάζεται ένα μικρό time out για ξεκούραση και αποφόρτιση από την αγωνιστική δράση. Αυτή τη φορά, τα μοντέλα δέχθηκαν μια φωτογραφική πρόκληση με στόχο τη διασκέδαση αλλά και ένα ακόμα έπαθλο.

Ζητούμενο; Οι ρόλοι να αντιστραφούν και τα παιδιά να δώσουν τη δική τους «μοντελική» εκδοχή των ανθρώπων της παραγωγής, που τους συντροφεύουν σε αυτό το fashion ταξίδι.

GNTM 4: Ο Αιμιλιανός μπήκε στο reality μοντέλων και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε καθόλου

Η φωτογραφική πρόκληση

Ένας φάκελος περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο σπίτι του GNTM, ο οποίος τους ανακοίνωνε την… απόλυτη φωτογραφική πρόκληση.

Τι έλεγε το γράμμα; Ότι τα αγόρια και τα κορίτσια θα βρίσκονταν στον ρόλο του μοντέλου, όπως πάντα άλλωστε, αλλά… όχι μόνο. Οι διαγωνιζόμενοι απόψε ανέλαβαν και άλλους ρόλους, που έχουν τα μέλη της παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/CVyPM-kq3L-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έγιναν make up artists, κομμωτές, δημοσιογράφοι, art directors, φωτιστές, ενδυματολόγοι, σκηνοθέτες, διασώστες. Προσπάθησαν, τουλάχιστον, να μιμηθούν τους ανθρώπους της παραγωγής που κάθε μέρα συναναστρέφονται, ενώ έγιναν… και φωτογράφοι.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Όπως πάντα, τέτοιες fun και επικές στιγμές στο GNTM δεν μένουν ασχολίαστες από το Twitter. Έτσι και απόψε οι fans του reality μοντέλων έκαναν tweets που ήταν ένα κι ένα.



Για την ακρίβεια, ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τα σχόλια να είναι επικά. Και εδώ που τα λέμε είχαν δίκιο. Check την gallery και θα καταλάβεις.