Ο James Καφετζής έκανε πάρτι γενεθλίων: Όσοι έδωσαν το παρών και οι ηχηρές απουσίες

Πατούλια Κατερίνα

O James έκανε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων και μάζεψε όλο το Survivor και το Just the 2 of Us.

Γενέθλια είχε ο James Καφετζής, ο οποίος συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί, παρέα με πολλούς από τους συμπαίκτες του στο Survivor και ακόμα περισσότερους από το Just the 2 of Us.

Ο James είχε στο πλευρό του και την Ελένη Βουλγαράκη με την οποία οι φήμες πως έχουν έρθει κοντά και είναι ζευγάρι, ήταν έντονες στο ξεκίνημα του J2Us. Και μπορεί η παρουσιάστρια να έχει αποχωρήσει από το σόου, όμως η φιλία της με τον James παραμένει δυνατή και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλιά του.

Επανένωση για την τριάδα James- Μπάρτζη και Βέλλη



Η τριάδα που χαρακτήρισε όσο καμία άλλη το Survivor του 2020 επανενώθηκε και παρά τα όσα έχουν ακουστεί για την κρίση στη φιλία του με τον Μπάρτζη, τα τρία παιδιά διασκέδασαν παρέα και μοιράστηκαν τις στιγμές τους στα social media.

Reunion για την κλίκα του Survivor - Ο James Καφετζής τραγούδησε Δάντη

Η ομάδα του Just που έδωσε το παρών

Ο James είχε στο πλευρό του στο πάρτι του, μεγάλη ομάδα από τους φίλους του στο Just και άλλους αγαπημένους του celebrities, ανάμεσά τους οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Καραφώτης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Σάσα Σταμάτη, Νικηφόρος, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Super Κική, Γιώργος Βελισσάρης, Αλέξανδρος Κοψιάλης.



Απουσίες από το Survivor

Ο εορτάζοντας, James αποφάσισε πάντως να μιλήσει στην κάμερα και να εξηγήσει τις απουσίες από τους Survivors που έγιναν στο πάρτι του. Για παράδειγμα, μπορεί να είδαμε τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον ζαχαροπλάστη του Survivor, αλλά ο Τριαντάφυλλος έλειπε, όπως και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ηλίας είχε live, o Τριαντάφυλλος έκανε πρόβες όπως εξήγησε ο James!



Όσο για τον Σάκη Κατσούλη, ο ίδιος εξήγησε πως ούτε καλεσμένος στο πάρτι ήταν αλλά ούτε και θα πήγαινε και να είχε προσκληθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης