Reunion για την κλίκα του Survivor - Ο James Καφετζής τραγούδησε Δάντη

Reunion για την κλίκα του Survivor - Ο James Καφετζής τραγούδησε Δάντη

Καφετζής, Μπάρτζης, Βέλλη βγήκαν για καφέ και μοιράστηκαν τα ντοκουμέντα με τους followers τους.

Το Survivor έχει κατοχυρώσει πια τη θέση του στα πιο αγαπημένα ριάλιτι της εγχώριας τηλεόρασης. Οι παίκτες που συμμετέχουν, ακόμα και οι άσημοι, όταν βγουν από το παιχνίδι, αποτελούν τους νέους celebrities. Ο James Καφετζής, μάλιστα, πλέον, είναι και συμμετέχων του Just The 2 Of Us, τραγουδώντας στο πρώτο σόου το τραγούδι «Σπάω τα ρολόγια» του Τριαντάφυλλου.

Τώρα, ήρθε η ώρα η «κλίκα» του Survivor να κάνει άλλο ένα reunion. Έτσι, ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη βγήκαν έξω και απόλαυσαν την έξοδό τους με… μουσική υπόκρουση αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

James Καφετζής: Η αλήθεια για τον Μπάρτζη, το σχόλιο για τον Παππά και το J2Us

Η αργοπορία του Τριαντάφυλλου

Η μέρα ξεκίνησε με την πρόταση του Τριαντάφυλλου να πάνε για καφέ. Ενώ, όμως, ο τελευταίος είχε ορίσει την ώρα, κατέληξε να αργήσει σχεδόν 60 λεπτά, κάτι που, φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει story ο James.



«Μου στέλνει ο Τριαντάφυλλος ‘Καλημέρα, πάμε για καφέ;’ Τι ώρα; 11; 11. Λέω ‘Ok, πάμε εκεί στις 11’. Τριαντάφυλλος στις 11.22», δείχνοντας, στη συνέχεια, τον τραγουδιστή να ποζάρει στο αυτοκίνητό του στον δρόμο. Τελικά, έφτασε 11.53 και τότε ήταν που άρχισαν να κάνουν τα κοινά stories.

Τριαντάφυλλος- Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα πάλι μαζί: Το κοινό story στη Ρόδο

Το reunion του Survivor

Ο Τριαντάφυλλος έπιασε την κάμερα του κινητού και άρχισε να απαθανατίζει την έξοδό τους κάνοντας αστεϊσμούς.



«Τρελή συνάντηση, παιδιά. Σπάει τα ρολόγια αυτός. Θα περάσει την πόρτα. Είναι καλός. Είναι καλός», ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος.

All Star Survivor στη Ρόδο με Βαλαβάνη, Βασάλο και James Καφετζή (photo)

Το τραγούδι του James Καφετζή

Μιας που τώρα ο James θα τραγουδάει κάθε εβδομάδα στο J2US, είπε να τραγουδήσει και στους φίλους του που ζητοκραύγαζαν στο τραπέζι.



J2US: Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κεφαλά για το παιχνίδι - Απρόσμενη η σπόντα για τον James Καφετζή