Ο Brad Pitt απογοητεύει τις θαυμάστριές του - Δε βγαίνει πλέον ραντεβού

Ιωάννα Τζανή

Ο Brad Pitt έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι του... φλερτ αυτή την περίοδο.

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από το διαζύγιο Brad Pitt - Angelina Jolie, ωστόσο - όπως αποκαλύπτει κοντινό πρόσωπο του ηθοποιού - ο star είναι ελεύθερος και δεν τον απασχολούν καθόλου οι νέες γνωριμίες.

Ο Brad Pitt έχει κληθεί το τελευταίο διάστημα να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες σχετίζονται με τη δικαστική διαμάχη που δίνει με την πρώην συζυγό του, Angelina Jolie.

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η πηγή στο Us Weekly, ο 57χρονος νιώθει «ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο να αιωρείται από πάνω του» και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εστιάζει περισσότερο στον εαυτό του και όχι στο να βγαίνει ραντεβού.



Οι λόγοι που ο Brad Pitt έχει βάλει σε... δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή

Ο Brad Pitt είναι τόσο καταβεβλημένος ψυχολογικά από τη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie, που το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται πλέον είναι τα ραντεβού.

«Ο Brad εργάζεται σκληρά με τον εαυτό του και προσπαθεί να παραμένει όσο πιο θετικός γίνεται αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή, επισημαίνοντας ότι ο 57χρονος δεν έχει πλέον ως προτεραιότητα στη ζωή του τις νέες γνωριμίες. «Δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος και δεν ξέρει καν πότε θα έρθει αυτή η στιγμή».

Και συνεχίζει:

«Όλος αυτός ο πόλεμος με την Angelina τού έχει στοιχίσει πολύ. Ευτυχώς έχει τη δικό του απίστευτο πείσμα για να βασιστεί, καθώς και μια υπέροχη ομάδα που τον υποστηρίζει, αλλά και τα εργαλεία που του έχει δώσει η ζωή για να διαχειρίζεται τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις».



Ο star του Hollywood φέρεται να έχει βγει μερικά ραντεβού και να «διασκέδασε λίγο τα τελευταία χρόνια», αλλά πλέον αφιερώνει χρόνο στο να φροντίσει τον εαυτό του και τις ανάγκες του.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Angelina Jolie, από τότε που η 46χρονη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, το να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μόνος του, ίσως είναι η καλύτερη απόφαση για τον Brad Pitt.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης