Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Ο Brad Pitt έχασε τη δίκη για την επανεξέταση της επιμέλειας των παιδιών.

Τον Σεπτέμβριο που πέρασε και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την ημέρα εκείνη που η Angelina Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, κάνοντας την είδηση τότε πρώτο θέμα σε όλα τα tabloids παγκοσμίως. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι Brangelina χώρισαν, όπως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όλα όσα θα ακολουθούσαν στην πορεία, μέχρι σήμερα.

Πέντε χρόνια μετά το πρώην ζευγάρι έχει βρει κάποιες ισορροπίες όσον αφορά στην επιμέλεια των παιδιών και τη μεταξύ τους επικοινωνία, όμως ένα τελευταίο update, φαίνεται να είναι καταδικαστικό για τον ηθοποιό.

JOLIE MAMA 3

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια «κόβει» τα φτερά του Brad Pitt

Υπάρχει μια νέα ενημέρωση για τη διαμάχη για την επιμέλεια μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt, η οποία δεν ενθουσίασε τον ηθοποιό.

Οι δυο τους έχουν τσακωθεί όλα αυτά τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους σχετικά με την επιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών τους και το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια μόλις εξέδωσε απόφαση.



Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Brad τον Σεπτέμβριο, στην οποία οι δικηγόροι ζήτησαν από το ανώτατο δικαστήριο να επανεξετάσει την υπόθεση μετά την πτωση του δικαστή John Ouderkirk, ακυρώνοντας ουσιαστικά μια προηγούμενη απόφαση που έδινε στον Brad περισσότερο χρόνο με τα παιδιά.

Τι σόι μαμά είναι η Angelina Jolie; Η ίδια εξήγησε πώς είναι να μεγαλώνεις έξι παιδιά

Το ανώτατο δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση του εφετείου περί απαλλαγής αναφέροντας απλώς «Αίτηση και παραμονή απορρίφθηκε», σύμφωνα με τα έγγραφα που απέκτησε το People.

Η ρύθμιση της επιμέλειας του πρώην ζευγαριού τηρεί πλέον τη συμφωνία του Νοεμβρίου 2018 σχετικά με τα ανήλικα παιδιά τους — Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 15, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 13.

Οι πρώτες δηλώσεις του Brad Pitt μετά την απόφαση

Η προηγούμενη απόφαση του εφετείου «βασίστηκε σε ένα τεχνικό διαδικαστικό ζήτημα και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να μην επανεξετάσει αυτό το διαδικαστικό ζήτημα δεν μεταβάλλει το εξαιρετικό ποσό των πραγματικών αποδείξεων που οδήγησαν τον δικαστή - και τους πολλούς εμπειρογνώμονες που κατέθεσαν - να καταλήξουν σε σαφή συμπέρασμα σχετικά με το τι είναι προς το συμφέρον των παιδιών», είπε ένας εκπρόσωπος του Brad Pitt στο μέσο ενημέρωσης.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι νομικά απαραίτητο με βάση τα λεπτομερή ευρήματα των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων», πρόσθεσε.

Brangelina: Η νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία (photos)

Ο δικηγόρος της Angelina Jolie έκανε επίσης μια δήλωση

«Η κα. Jolie επικεντρώνεται στην οικογένειά της και χαίρεται που η ευημερία των παιδιών της δεν θα καθοδηγείται από ανήθικη συμπεριφορά», δήλωσε ο δικηγόρος της.

«Όπως ενισχύθηκε από τα εφετεία της Καλιφόρνιας, το δικαστικό μας σύστημα δίνει προτεραιότητα στην ηθική και τα συμφέροντα των παιδιών, και δεν θα ανεχτεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του δικαστικού σώματος για την ανταμοιβή των συμφερόντων ενός κόμματος. Η Angelina Jolie χαίρεται που η οικογένεια προχωρά τώρα συνεργατικά», πρόσθεσε.



Ο δικαστής John Ouderkirk αποκλείστηκε τον Ιούλιο επειδή «δεν προέβη σε υποχρεωτικές αποκαλύψεις» σχετικά με άλλες νομικές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκεται η νομική συμβουλευτική επιτροπή του Brad Pitt, η οποία «μπορεί να προκαλέσει αντικειμενικό πρόσωπο -έχοντας επίγνωση όλων τον γεγονότων- στο να αμφισβητήσει την αμεροληψία του στην υπόθεση».