Σασμός: O αστυνόμος κυνηγά το Μαθιό για τη δολοφονία Στεφανή - Πότε το μαθαίνει η Βασιλική;

Κατερίνα Μπούσιου

Τραγικό πρόσωπο όλης της σειράς η Βασιλική που παθαίνει όλα τα δεινά του κόσμου ενώ δεν φταίει. Τα χτυπήματα είναι απανωτά. Ο ύποπτος ρόλος του 'Αγγελου και το διπλό παιχνίδι στην Καλλιόπη. 

Θα σφιχτεί η καρδιά σας στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha με όσα παθαίνει η Βασιλική. Η πιο αθώα και η πιο ανιδιοτελής από όλους, παίρνει τη μια πίκρα μετά την άλλη. Μαθαίνει ότι η 'Ασπα ήταν ερωμένη του Στεφανή, ο Μαθιός τη χωρίζει και στη συνέχεια έχει να ζήσει με τις υποψίες της πως αυτός είναι ο δολοφόνος του άντρα της. Αλλά και την έρευνα της αστυνομίας που πλέον τον θεωρεί το νούμερο ένα ύποπτο. 'Υποπτα είναι και τα κίνητρα του 'Αγγελου απόψε. Ο οποίος παίζει ένα περίεργο παιχνίδι με την Καλλιόπη. Τελικά με ποιό σκοπό ήρθε στην Κρήτη;



«Δεν περίμενα να με προδώσεις με αυτό τον τρόπο»

Και εκεί που είναι στην καντίνα η Βασιλική, ο Κώστας έρχεται να ζητήσει το λόγο από την 'Ασπα, η οποία λίγο πιο πρίν τον έχει καταγγείλει στην αστυνομία. Εκνευρισμένος αποκαλύπτει στη Βασιλική πως οι σύζυγοί τους υπήρξαν ζευγάρι. Να ανοίξει η γη να την καταπιεί είναι εκείνη τη στιγμή. Στην συνάντηση με το Μαθιό θα λάβει και το τελειωτικό χτύπημα. Γιατί θα της ζητήσει το λόγο επειδή δεν του αποκάλυψε το δεσμό του αδελφού του με την Αργυρώ. Και όχι μόνο της λέει πως:«Δεν περίμενα να με προδώσεις με αυτό τον τρόπο» αλλά την διώχνει κακήν κακώς ανοίγοντάς της την πόρτα με εκείνη με ένα μόνιμο λυγμό στα μάτια Ε, όχι Μαθιό μου, υπερβολικό όλο αυτό. Μόλις μάθει εκείνη τι έχεις κάνει πως περιμένεις να αντιδράσει;



Παλιά Πληγή: Το τραγούδι για τη Βασιλική από τον Σασμό και τη σχέση με τον Μαθιό και το ρεκόρ

Οι πρώτες υποψίες της Βασιλικής πως είναι ο δολοφόνος, θα προκύψουν, μόλις ξεκινήσει μια έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Μαθιού. Ο αστυνόμος τους έχει δεί μαζί και είναι πια βέβαιος εκατό τοις εκατό ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Τώρα καταλαβαίνει και τον τρόμο του Μανόλη που δεν μιλά, φυσικά εξαιτίας και του Νικηφόρου που λατρεύει το θείο του. Αλλά του λείπουν τα χειροπιαστά στοιχεία. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεί τι έχει συμβεί και βάζει την Ντίνα να τον παρακολουθούν νύχτα μέρα. Αν βρεθεί το όπλο του όλα θα είναι απλά. Ο Μαθιός για πρώτη φορά θα είναι αναστατωμένος, αλλά σίγουρος πως η μάνα του έχει κρύψει το όπλο που βρήκε στο σπίτι στο βουνό. 'Ομως η αλλαγή της συμπεριφοράς του πλέον, θα κάνει τη Βασιλική να καταλάβει πως εκείνος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του άντρα της. Θα προλάβει όμως να τον ρωτήσει; Αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα.



Σύντομα όμως θα δούμε πως και ο 'Αγγελος δεν είναι τόσο αθώος και καλοσυνάτος όσο φαίνεται. Καταρχάς ξέρει πως η Καλλιόπη του λέει ψέματα πως δεν ξέρει ποιός είναι ο πατέρας του. Της λέει ότι έχει βάλει ντετέκτιβ στην Αθήνα γιατί εκεί πιστεύει ότι βρίσκεται ο πατέρας του, αλλά παράλληλα έχει ξεκινήσει έρευνες στην Κρήτη. Δεν θέλει όμως μόνο να μάθει το βιολογικό του πατέρα. Στην συνέχεια θα δούμε πως μόλις το ανακαλύψει θα ζητήσει δικαίωση. Κυρίως για το θάνατο της μητέρας του. Δύσκολες μέρες και...μήνες έρχονται για την Καλλιόπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο 'Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης