Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο 'Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο 'Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

Οι τηλεθεατές ήδη αντιδρούν στο Twitter για το αν θα μπεί στη φυλακή ο Μαθιός. Oι πληροφορίες για τις εξελίξεις, δεν τους βρίσκουν σύμφωνους. 

Πηρούνια και πιάτα θα φύγουν στον αέρα στο σημερινό επεισόδιο, γιατί η Καλλιόπη από την ταραχή της απόψε που τραπεζώνει τον 'Αγγελο δεν ξέρει πως να φερθεί. «Αφού το θέλετε έτσι θα γίνει και θα τα πω» λέει στο Μαθιό και στον Αστέρη όταν πια ο 'Αγγελος ανακοινώνει πως μητέρα του ήταν η Ανθούλα Σταματάκη. Στο συνεργείο του Αστέρη θα φύγουν τα...αλουμίνια στον αέρα από τον τσακωμό του με τον Πέτρο. Πάντως οι εξελίξεις δεν ευνοούν Μαθιό και Αστέρη τους οποίους θα δούμε να καταλήγουν στη φυλακή όπως λένε οι πληροφορίες. Αυτό ήδη έχει ξεσηκώσει κάποιες αντιδράσεις των τηλεθεατών. Μαζί με ένα ερωτηματικό για το αν θέλουν να συνεχίσει η σειρά για δεύτερη σεζόν.



«Είμαι ο γιός της Ανθούλας Σταματάκη»

Το γεύμα και η εξιστόρηση της ζωής του 'Αγγελου στο σπίτι της Καλλιόπης ξεκινά με το ότι ήταν υιοθετημένος. Σιγά - σιγά και ενώ τρέμει το φυλλοκάρδι της Καλλιόπης θα φτάσει στο...προκείμενο. Με λίγα λόγια προς το τέλος, θα ανακοινώσει πως είναι ο γιός της Ανθούλας. Και η Καλλιόπη ξεκινά τη διήγηση όπως την συμφέρει. Χωρίς φυσικά να αποκαλύψει πως πατέρας του 'Αγγελου είναι ο πατέρας του Αστέρη και της Αργυρώς!



Η γιαγιά Ειρήνη πάντως έχει προλάβει να την προειδοποιήσει να μην ανοίξει το στόμα της, μόλις δεί και εκείνη τον τάφο της Ανθούλας περιποιημένο και με το όνομά της. Κοντοζυγώνει η στιγμή που ο 'Αγγελος θα χτυπήσει και τη δική της πόρτα γιατί έχει στα χέρια του το ρολόι του πατέρα του, του οποίου την ταυτότητα επίσης δεν γνωρίζει. Αλλά μένει τίποτε κρυφό σε αυτό το χωριό; Είναι καιρός να μάθουμε την αρχή της βεντέτας. Που ξεκίνησε όταν ο Σταματάκης σκότωσε τον Βρουλάκη για την τιμή της αδελφής του.


https://www.instagram.com/p/CWpuYToqTmX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αντώνης βλέπει Μαθιό και Βασιλική μαζί

Ο Μαθιός έχει αφεθεί και έχει ξεχάσει την επίσκεψή του στον αστυνόμο πριν μερικές μέρες, όπου είχε καταλάβει πως υποψιάζονται τη Βασιλική. Την επόμενη εβδομάδα στα νέα επεισόδια θα δούμε τον αστυνόμο Αντώνη να μένει εμβρόντητος, όταν δεί το ζευγάρι σε τρυφερή στιγμή. Και ξεκινά να τους παρακολουθεί διακριτικά. Προσπαθεί να δεί αν είχαν και οι δύο κίνητρο να βγάλουν το Στεφανή από τη μέση για να χαρούν τον έρωτά τους. Περισσότερο είναι η αλήθεια, πως υποπτεύεται τον Μαθιό. Μένει να βρεί το όπλο. Αλλά αυτό πρώτη η Καλλιόπη θα το ανακαλύψει. Λέτε να δούμε τελικά να συλλαμβάνει το Μαθιό; Οι τελευταίες πληροφορίες αυτό αναφέρουν. Εδώ θα δούμε μια διαφοροποίηση της ιστορίας που είναι τελείως διαφορετική από το ομώνυμο βιβλίο όπου την ανακάλυψη του Μαθιού την βλέπουμε στην κορύφωση λίγο πριν το τέλος.



Το μείζον όμως θέμα πια θα είναι η δολοφονία του Πέτρου που στέλνει τον Αστέρη στη φυλακή και βάζει την Αργυρώ στη δυσκολότερη θέση της ζωής της. Η Καλλιόπη με τα δύο της παιδιά στη φυλακή θα ζεί ένα μεγάλο δράμα. Θέλει όμως να αντέξει για να πάρει εκδίκηση. Να καταστρέψει αυτούς που οδήγησαν εκεί τα παιδιά της. Μήπως τελικά βρεθούν αντιμέτωπες με τη Μαρίνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Μαθιός σπαράζει στην αγκαλιά της Βασιλικής – Τα περίεργα δώρα των φανς στον Δημήτρη Λάλο

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα παγιδεύει τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή - Ο Αστέρης παίρνει εκδίκηση

Σασμός: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται τη Βασιλική και το Μαθιό και η Αργυρώ φεύγει για το εξωτερικό