Χρόνια Πολλά Brad Pitt! Ο hot εργένης έχει γενέθλια και το 2021 ήταν η χρονιά που πήρε ανάσα

Πατούλια Κατερίνα

Ω ναι! Ο Brad της καρδιάς μας γίνεται 58, μια ανάσα από τα 60, παραμένει hot και είναι single.

Μπορεί οι τρεις πιο διάσημες πρώην του – δύο σύζυγοι και μια αρραβωνιαστικιά- να έχουν φτιάξει προφίλ στο Instagram και μάλιστα πετυχημένο, όμως ο Brad Pitt αντέχει σθεναρά στην τεχνολογία.

Ο εδώ και δεκαετίες γόης του Hollywood κλείνει σήμερα τα 58 και μας δείχνει πως το να πλησιάζεις τα 60 είναι απλά μια ιδέα, ένας αριθμός, μερικά κεράκια στην τούρτα.

To 2021 ήταν για τον Pitt άλλωστε μια χρονιά που πήρε ανάσα.

Έδωσε τέλος στη δικαστική διαμάχη για το κτήμα Miraval, το περιουσιακό στοιχείο- αγκάθι στον χωρισμό από την Angelina Jolie, κέρδισε το δικαίωμα να έχει μερίδιο στην επιμέλεια των παιδιών τους, τουλάχιστον των πέντε από αυτά που παραμένουν ανήλικα και φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες κάτι γίνεται και με την πρώην του Jolie, έχοντας ως δεδομένο πως και οι δύο έδωσαν το παρόν στο πάρτι γενεθλίων για τα 54α γενέθλια του Judd Apatow.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, η δικαστική διαμάχη των δύο stars έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στον καθένα, με το ποσό να μεγαλώνει και να αυγατεύει κι άλλο.

Μπορεί βέβαια τον Οκτώβριο η Jolie να κέρδισε ένα ακόμα δικαστήριο για την επιμέλεια και την αναθεώρηση των δικαιωμάτων που έχει ο Pitt στο πόσο συχνά βλέπει τα παιδιά του αλλά η προσέγγιση έχει πια αλλάξει και ο Pitt κατάλαβε πως μόνο αλλάζοντας μπορεί να κερδίσει.

Ο Brad Pitt απογοητεύει τις θαυμάστριές του - Δε βγαίνει πλέον ραντεβού

Τέλος οι καταχρήσεις

Κι όχι μόνο. Ο Pitt κατάφερε τα τελευταία χρόνια, να σαρώσει τα βραβεία, να κάνει restart τη ζωή του και να κόψει όλες εκείνες τις καταχρήσεις που τον έφεραν πριν μερικά χρόνια στο χείλος του γκρεμού.

«Δεν έχω κλάψει εδώ και 20 χρόνια και τώρα είμαι περισσότερο ευσυγκίνητος, συγκινούμαι με τα παιδιά μου, τους φίλους μου, την επικαιρότητα. Νομίζω ότι είναι καλό σημάδι, δεν γνωρίζω πού πηγαίνει αλλά νομίζω ότι είναι καλό. Συνειδητοποιώ, ως μια αληθινή κίνηση συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει και δεν είμαι υπερήφανος, ότι εκτιμάω αυτά τα παραστρατήματα, επειδή οδήγησαν σε κάποια σοφία, η οποία οδήγησε σε κάτι άλλο. Ζούμε σε μια εποχή που είμαστε τρομερά επικριτικοί και εύκολα φερόμαστε στους ανθρώπους ως αναλώσιμους. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος. Όμως η επόμενη κίνηση, ό,τι κάνεις μετά το λάθος, είναι αυτό που ορίζει έναν άνθρωπο», είχε πει ο Pitt χαρακτηριστικά στο περιοδικό Interview.

Τέλος τα ραντεβού για τον Brad

Μπορεί να κλείνει τα 58, όμως ο Brad παραμένει εδώ και πέντε χρόνια χωρίς κάποια μακροχρόνια σχέση.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η πηγή στο Us Weekly, την άνοιξη, ο Pitt νιώθει ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο να αιωρείται από πάνω του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εστιάζει περισσότερο στον εαυτό του και όχι στο να βγαίνει ραντεβού.

«Ο Brad εργάζεται σκληρά με τον εαυτό του και προσπαθεί να παραμένει όσο πιο θετικός γίνεται αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος και δεν ξέρει καν πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Όλος αυτός ο πόλεμος με την Angelina τού έχει στοιχίσει πολύ. Ευτυχώς έχει τη δικό του απίστευτο πείσμα για να βασιστεί, καθώς και μια υπέροχη ομάδα που τον υποστηρίζει, αλλά και τα εργαλεία που του έχει δώσει η ζωή για να διαχειρίζεται τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Τώρα πια, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Pitt έτοιμο για νέο δεσμό αλλά όχι μια ευκαιριακή σχέση:

«Ο Brad θέλει να βρει εκείνο το ξεχωριστό άτομο για να κάνει μακροχρόνια σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι μισεί τη διαδικασία και το γεγονός ότι δεν μπορεί καν να βγει έξω για έναν φιλικό καφέ χωρίς να μη γίνει κουτσομπολιό», λένε τα πηγαδάκια για τον Pitt.

Αχ Brad, μακάρι το 2022, να είναι η χρονιά που θα έρθει η νέα σου σύζυγος, αρραβωνιαστικιά, αγαπημένη, αυτή που θα σε κάνει να ξεχάσεις και την Jennifer και την Angelina και την Gwyneth και τη Nicole!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Aniston και Pitt φλερτάρουν on camera: «Brad, πάντα σε θεωρούσα πολύ σέξι»

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης