Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Το νέο ταξίδι 5 μήνες μετά τον γάμο τους (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα

Tο ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύουν ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αφού είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι κάνει συχνά ταξίδια με πρόσφατους προορισμούς τους το Παρίσι και το Λονδίνο.

Αυτή τη φορά Τόνια και Κωστής ταξίδεψαν ξανά στο εξωτερικό για να απολαύσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα από κάθε επαγγελματική υποχρέωση. Η ηθοποιός-μοντέλο μας έδωσε ένα sneak preview από την εκδρομή τους, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο είναι αρκετά ενεργή.

Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου

Kαθαρά Δευτέρα στο Λονδίνο για Μαραβέγια και Σωτηροπούλου

Καθαρά Δευτέρα στο εξωτερικό επέλεξαν να κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε το Λονδίνο για να απολαύσει ήσυχα το τριήμερό του.

«Clean Monday. Καλή Σαρακοστή , να είμαστε όλοι καλά», έγραψε η ηθοποιός-μοντέλο στο Instagram δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Βρετανική πρωτεύουσα. Η Τόνια και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν στο Λονδίνο όπου απόλαυσαν τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης και επισκέφθηκαν μερικές από τις must-see τοποθεσίες.

Το «γαμήλιο ταξίδι» στο Λονδίνο

Μερικές εβδομάδες μετά τον μυστικό γάμο στην Ύδρα η Τόνια και ο σύζυγός της βρέθηκαν στο Λονδίνο, για το γαμήλιο ταξίδι όπως υπέθεσαν πολλοί. Ωστόσο ο τραγουδιστής φρόντισε να δώσει λίγο αργότερη τη δική του χιουμοριστική απάντηση.

«Γάμος με δέκα άτομα, ταξίδι του μέλιτος στο Λονδίνο, έτσι βγαίνουν οι φήμες για τσιγγούνη γαμπρό», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας. Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθάρισε πως δεν ήταν το κύριο ταξίδι του μέλιτος αλλά ένα επαγγελματικό ταξίδι στο οποίο συνδύασαν επαγγελματικές υποχρεώσεις με στιγμές χαλάρωσης.



Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού στο Λονδίνο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης