Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η αλήθεια για το γαμήλιο ταξίδι στο Λονδίνο και τα σχόλια

Πατούλια Κατερίνα
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η αλήθεια για το γαμήλιο ταξίδι στο Λονδίνο και τα σχόλια

Η Τόνια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια και τα σχόλια ήταν επικά.

Στις 11 Οκτωβρίου 2021, μπροστά στους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα.

Το ζευγάρι που μετράει περισσότερα από τρία χρόνια κοινής ζωής ενθουσίασε τους fans του στο Instagram με τις φωτογραφίες από τον γάμο αλλά και από την δεξίωση που ακολούθησε.

Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου

Μετά τον γάμο, το ταξίδι στο Λονδίνο

Η εξωστρέφεια της ηθοποιού και του τραγουδιστή φάνηκε και από την δημοσίευση του γαμπρού, Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος τόνισε στο πρώτο του post ως παντρεμένος πως η πανδημία μας έδειξε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CVf2GIqIP65

«Να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.
Ζήστε παιδιά ζήστε»!

Το ταξίδι στο Λονδίνο:

Έχουν περάσει λοιπόν μερικές εβδομάδες από τον μυστικό γάμο στην Ύδρα και η Τόνια μαζί με τον αγαπημένο της βρέθηκαν στο Λονδίνο, για το γαμήλιο ταξίδι όπως υπέθεσαν πολλοί.

Αρχικά, είχε έρθει το ποστ της Σωτηροπούλου από τη βρετανική πρωτεύουσα και ακολούθησε ένα κοινό ποστ με τον Κωστή Μαραβέγια με μια τρυφερή πόζα στην οποία τα σχόλια από φίλους του ζευγαριού ήταν γεμάτα χιούμορ.

Βλέπεις οι φίλοι του ζευγαριού πέρα από τα σχόλια «τύπου να περάσουν καλά», υπήρξαν και φίλοι του ζευγαριού που έγραψαν πως ο Κωστή την έβγαλε φτηνά στο ταξίδι του μέλιτος.



Η Τόνια φρόντισε να απαντήσει στα σχόλια με χαρούμενα emojis και ο Μαραβέγιας τρόλαρε τους πάντες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γάμος με δέκα άτομα, ταξίδι του μέλιτος στο Λονδίνο, έτσι βγαίνουν οι φήμες για τσιγγούνη γαμπρό».

H αλήθεια για το γαμήλιο ταξίδι

Πάντως, η Σωτηροπούλου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με τα stories για τη φωτογράφηση που έκανε για γνωστό περιοδικό στο Λονδίνο. Φαίνεται λοιπόν πως δεν μιλάμε για το κύριο ταξίδι του μέλιτος αλλά για ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο η Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια συνδύασαν με στιγμές χαλάρωσης.

Δες τα σχόλια παρακάτω