Η Jada σύζυγος του Will Smith «σπάει» τη σιωπή της ενώ η αστυνομία κάνει επίσκεψη στο σπίτι του

Κατερίνα Μπούσιου

H Jada Pinkett Smith έκανε μία ανάρτηση στο Instagram που μιλά για μία περίοδο επούλωσης και είναι μία έμμεση αναφορά και στον σύζυγό της. 

Το ξυρισμένο της κεφάλι το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για ένα κακόγουστο αστείο επί σκηνής του κωμικού Chris Rock την βραδιά των Oscars και το χαστούκι που του έδωσε σε live σύνδεση ο σύζυγός της, έφεραν ξανά την Jada Pinkett Smith στο προσκήνιο. Το χαστούκι μονοπωλεί τα media σε όλον τον κόσμο, αλλά εδώ και λίγες ώρες και το ενδιαφέρον της αστυνομίας, καθώς ένα περιπολικό είχε κάνει την εμφάνισή του έξω από την έπαυλη του διάσημου ηθοποιού στο Los Angeles.



«Είναι η στιγμή της επούλωσης»

Με ανάρτησή της σήμερα το πρωί η σύζυγος του ηθοποιού Will Smith, η οποία έγινε η πέτρα του σκανδάλου στο περιστατικό που συντάραξε το Hollywood τη βραδιά της απονομής των βραβείων, έβγαλε δημόσια ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: «Είναι η στιγμή της επούλωσης και εγώ θα είμαι εδώ». Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν ότι αυτή η φράση αφορούσε στον σύζυγό της και πως θα σταθεί δίπλα του για να ξεπεράσει αυτό που έζησε. Οι περισσότεροι συνάδελφοι του έχουν καταδικάσει την χειροδικία του, πρωτόγνωρη στον κόσμο του θεάματος, που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κλείσει τις πληγές των σκανδάλων της σεξουαλικής κακοποίησης.



Ο Smith ο οποίος περίμενε εδώ και μήνες με αγωνία για να πάρει το πρώτο Oscar της καριέρας του, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε για την συμπεριφορά του, έχει καταλάβει τη ζημιά που έκανε στην εικόνα του. Ψυχολογικά δεν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Παρόλο που ο Chris Rock δεν ήθελε να λάβει νομική διάσταση το θέμα, αλλά ούτε και η Ακαδημία Κινηματογράφου έχει αποφασίσει ακόμη να του αφαιρέσει το Oscar και θα του επιβάλλει κάποια άλλη ποινή καλλιτεχνικού περιεχομένου, χθές το απόγευμα σύμφωνα με δημοσίευμα και φωτογραφικό υλικό του Pagesix.com, ένα περιπολικό εθεάθη έξω από το σπίτι του Smith.



Στην πολιτεία της Καλιφόρνια ακόμη και αν ο θιγόμενος δεν υποβάλλει μήνυση, μπορούν να κινηθούν αυτεπάγγελτα από την αστυνομία κατά του εκείνου που προέβη σε παράνομη πράξη ή χειροδικία. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η παρουσία της αστυνομίας εξυπηρετούσε αυτόν τον σκοπό ή επρόκειτο για έξτρα μέτρα ασφαλείας. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνει στην ιστορία των Oscars αυτό το χαστούκι και όσα χρόνια και αν περάσουν θα μνημονεύεται. Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του και στο βαλλόμενο κύρος του θεσμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως τελικά το θέμα δεν είναι ούτε ο Will Smith ούτε ο Chris Rock αλλά η Ακαδημία;

Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock και η δήλωση του πραγματικού King Richard

Oscars 2022: H αντίδραση του Jaden Smith για το χαστούκι του μπαμπά του στον Chris Rock

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης