Oscars 2022: H αντίδραση του Jaden Smith για το χαστούκι του μπαμπά του στον Chris Rock

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oscars 2022: H αντίδραση του Jaden Smith για το χαστούκι του μπαμπά του στον Chris Rock

O 23χρονος γιος του ηθοποιού έσπευσε να στηρίξει τον μπαμπά του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ περιλάμβανε μια πολύ άβολη και αμήχανη στιγμή που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία του θεσμού. Ο νικητής του βραβείου Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, Will Smith σηκώθηκε στη σκηνή του Dolby Theater και χαστούκισε τον Chris Rock μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κωμικός Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ. Ένα αστείο του και η αναφορά στο ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith (η οποία πάσχει από αλωπεκία) στάθηκαν αφορμή για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό. O Rock είπε ότι ανυπομονεί να δει την Smith στο sequel της ταινίας «G.I. Jane» όπου βλέπουμε την Demi Moore να εμφανίζεται επίσης με ξυρισμένο κεφάλι.

Η ενόχληση της Jada ήταν εμφανής στο πρόσωπό της ενώ λίγο αργότερα ο σύζυγός της, Will Smith άρχισε να φωνάζει στον Chris Rock. Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rοck «έβαλε φωτιά» στο Twitter και βρέθηκε στην κορυφή των trends. Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας δεν κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί και θεωρούσαν ότι το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο.

Ο Will Smith αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τη Stockard Channing ενώ ήταν παντρεμένος

Η αντίδραση του Jaden Smith και η στήριξη στον μπαμπά του

tweetjaden

Ανάμεσα στα χιλιάδες Tweets που γράφτηκαν για το περιστατικό, αίσθηση έκανε η ανάρτηση του γιου του ηθοποιού, Jaden Smith. Ο 23χρονος Jaden έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Έτσι το κάνουμε». Παρόλο που ο Jaden δεν εξήγησε που αναφερόταν το μήνυμά του όλοι υπέθεσαν ότι γράφτηκε για το περιστατικό των Όσκαρ. Λίγο αργότερα ο νεαρός δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία με τον ίδιο να φορά μαύρα γυαλιά ηλίου στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και την εξής λεζάντα: «Η ομιλία του πατέρα μου με έκανε να κλάψω».

https://www.instagram.com/p/CbndkCwJuiM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Eίναι πολύ πιθανό ωστόσο το Tweet του Jaden να αναφερόταν στην on stage ομιλία του πατέρα του όταν κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του στη ταινία «Κing Richard».

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: