Η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει τη σχέση των γιων της με μία γλυκιά φωτογραφία

Οι γιοι της ηθοποιού μεγαλώνουν και είναι όλο και πιο αγαπημένοι.

Χτες (15/4) ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και πολλές αναρτήσεις έφτασαν στο feed μας. Οικογενειακές φωτογραφίες, τρυφερές ατάκες και κάθε είδους γλυκό θέαμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη χέρι - χέρι

Ανάμεσα στα παραπάνω βρέθηκε και ένα story της Κατερίνας Παπουτσάκη, στο οποίο η ευτυχισμένη μαμά απαθανάτισε τους γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα.

Τα δύο αδέρφια περπατούν χέρι-χέρι στον δρόμο, κάτι που παραπέμπει και στην πιο μεταφορική του έννοια. Αυτό αντιλήφθηκε και η Παπουτσάκη, η οποία και έγραψε πάνω στη φωτογραφία: «Βαδίζοντας μαζί».

Τα γενέθλια του Μάξιμου

Στις 3 Μαΐου, ο Μάξιμος είχε γενέθλια και έγινε 9 ετών. Ανήμερα των γενεθλίων, οι ευτυχισμένοι γονείς, διοργάνωσαν ένα πρώτο οικογενειακό πάρτι για τα «χρόνια πολλά» και για να σβήσει τα κεράκια του ο μικρός.

Τη γενέθλια αφιέρωση συνόδευσαν και μερικές φωτογραφία του Μάξιμου όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του.

Μερικές ημέρες μετά, τη μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακολούθησε και ένα μεγάλο πάρτι. Ο Μάξιμος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους φίλους του και όλοι μαζί έσβησαν την τούρτα – «υπερπαραγωγή» που του παρήγγειλε η μαμά του.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του Μάξιμου και η εμμονή του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Μαΐου του 2013, με τον Μάξιμο να έρχεται έναν μήνα νωρίτερα από αυτό που περίμενε η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, Κίμωνας, ήρθε στον κόσμο έξι χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου του 2019, και μεγάλωσε την όμορφη οικογένειά τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης