Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του Μάξιμου και η εμμονή του

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του Μάξιμου και η εμμονή του

Ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά έχει μία ιδιαίτερη εμμονή.

Στις 3 Μαΐου, ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά, Μαξιμος, έγινε 9 χρονών. Ανήμερα των γενεθλίων, οι ευτυχισμένοι γονείς, διοργάνωσαν ένα πρώτο οικογενειακό πάρτι για να «χρόνια πολλά» και να σβήσει τα κεράκια του ο μικρός.

Τη γενέθλια αφιέρωση συνόδευσαν και μερικές φωτογραφία του Μάξιμου όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του.

katerina_papoutsaki_maximos_genethlia11.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της Μάξιμο την ημέρα των γενεθλίων του

Το πάρτι γενεθλίων του Μάξιμου με τους φίλους του

Τη μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο, ακολούθησε και ένα μεγάλο πάρτι. Ο Μάξιμος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους φίλους του και όλοι μαζί έσβησαν την τούρτα – «υπερπαραγωγή» που του παρήγγειλε η μαμά του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη πληροφόρησε, μάλιστα, το κοινό ότι έκαναν sleepover 12 παιδιά, οπότε η μέρα του μικρού ήταν γεμάτη!

Μέσω της τούρτας αλλά και των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων του πάρτι, καταλάβαμε και την εμμονή του μικρού, που δεν είναι άλλη από τους Metallica.

Η οικογένεια της Παπουτσάκη και του Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Μαΐου του 2013, με τον Μάξιμο να έρχεται έναν μήνα νωρίτερα από αυτό που περίμεναν οι γονείς του. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, Κίμωνας, ήρθε στον κόσμο έξι χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου του 2019, και μεγάλωσε την όμορφη οικογένειά τους.