Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δολοφονεί τον Ξανθό και η Ελένη με τον Λάμπρο του δίνουν καταφύγιο

Κατερίνα Μπούσιου

Παίρνει εκδίκηση ο Ζάχος αλλά δεν θα είναι ο μόνος, πριν λήξει φέτος ο τρίτος κύκλος της σειράς. Ο Ξανθός θα είναι η πρώτη δολοφονία σε έναν νέο κύκλο «απωλειών», δίκαιων ή και άδικων.  

Η δικαίωση είναι η λέξη κλειδί στις Άγριες Μέλισσες. Πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς, το έχουν ήδη επισημάνει σε συνεντεύξεις τους. Από σήμερα και μετά ανοίγει αυτός ο κύκλος. Θα έχουμε θύματα, αλλά δεν θα αποδοθεί σε όλα και σε όλους, δικαιοσύνη. Ξεκινάμε με την δολοφονία του Ξανθού από τον Ζάχο και ακολουθούν και άλλες εξελίξεις.

Ο Ζάχος σκοτώνει τον Ξανθό και το σχέδιο του Νικηφόρου ναυαγεί

Κωνσταντής και Νικηφόρος καταφέρνουν να πείσουν τον Ξανθό, να βγάλει τον Μεγαρίτη από το σχέδιο του αεροδρομίου. Η εμπορική συμφωνία των τριών τους, ανησυχεί μόνο τον Δούκα και την Μυρσίνη. Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο ίδιος ο Μεγαρίτης. Ο Ακύλας, με τις μπουλντόζες απειλεί το Διαφάνι και η Ελένη με τον Λάμπρο καταστρώνουν έναν νέο σχέδιο. Κάνουν οπισθοχώρηση. Ανάμεσα στα σχέδια και το κρίσιμο παρασκήνιο, ο Λάμπρος θα λάβει μεγάλη χαρά και θα αναπτερωθεί το ηθικό του. Η Αιμιλία του προτείνει να διδάξει ξανά για λίγο στο σχολείο.

Σε λίγο όμως το ζευγάρι το περιμένει μεγάλη λαχτάρα. Ο Ζάχος θολωμένος σκοτώνει τον Ξανθό και όταν συνέρχεται καταλαβαίνει τι έχει κάνει και αναζητά καταφύγιο στο Σταμιρέικο. Η Ελένη φυσικά αγνοεί τον κίνδυνο, δίνοντας καταφύγιο στον Ζάχο. Αυτή η δολοφονία τα αλλάζει όλα και τα αγόρια των Σεβαστών θα βρουν την ευκαιρία να δώσουν το τελευταίο χτύπημα στον Ακύλα. Το σχέδιο του αεροδρομίου ναυαγεί και το Διαφάνι σώζεται.

Τώρα όμως ξεκινά η διαδρομή προς το φινάλε της σειράς. Η τελική αναμέτρηση θα ξεκινήσει από την Πηνελόπη προς τον Δούκα και θα κορυφωθεί από τον Μελέτη προς τον Ακύλα. Υπάρχουν όμως και άλλοι ανοικτοί λογαριασμοί. Ήρθε η ώρα για να κλείσουν παλιές πληγές και παλιοί λογαριασμοί.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης