Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απειλεί να σκοτώσει τον Μπάμπη και η Πηνελόπη φτάνει κοντά στην αλήθεια

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απειλεί να σκοτώσει τον Μπάμπη και η Πηνελόπη φτάνει κοντά στην αλήθεια

Προδοσία θεωρεί τον δεσμό της κόρης του Κορίνας με τον Μπάμπη, ο Ακύλας. Η ζωή του νεαρού Βαμβακά, κινδυνεύει.  

Η προδοσία και η αλήθεια, κάνουν περίεργα παιχνίδια σήμερα, αλλά και στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα φτάνουν κοντά στον Ξανθό και η Πηνελόπη κάνει ένα ακόμη βήμα στην αποκάλυψη της αλήθειας για τον ένοχο πατέρα της. Αυτός όμως που αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο, είναι ο Μπάμπης. Ο Ακύλας απειλεί να τον καταστρέψει, μόλις αντιλαμβάνεται πως μαζί με την κόρη του, το σκάνε από το Διαφάνι.

Ο έξαλλος Aκύλας και η παρέμβαση της Ζωής

Η Κορίνα αρχίζει και καταλαβαίνει πως ο μπαμπάς Ακύλας δεν είναι το πατρικό πρότυπο που φαντάζονταν. Ο Μπάμπης θα την βοηθήσει να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για εκείνον στο μυαλό της. Όμως η Ζωή θα προειδοποιήσει την κόρη της πως ο Ακύλας την έχει παρακολουθήσει, πως γνωρίζει αυτό το παράνομο φλερτ και πως ο Μπάμπης κινδυνεύει. Τότε είναι που αποφασίζει, να το σκάσουν από το Διαφάνι. Αυτό όμως δεν ηρεμεί τον Ακύλα. Αντίθετα τον φτάνει, εκτός ορίων. Απειλεί την Ζωή, αν τυχόν στρέψει την κόρη τους εναντίον του λέγοντας: «Θα σας τσακίσω».

https://www.instagram.com/p/CdWV28BvDXt

Αλλά η Ζωή όχι απλά δεν φοβάται, αλλά οργανώνει μεθοδικά με την Αιμιλία το τέλος του. Ενώ ο Ακύλας απειλεί να σκοτώσει τον Μπάμπη, ο Μελέτης είναι εκείνος προς έκπληξη όλων μας, που τελικά με τον τρόπο του, θα βοηθήσει το ζευγάρι.

Η Πηνελόπη δικαιώνεται

Η κόρη των Σεβαστών από απόψε, φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για την δολοφονία τους Αλέξη και τα τόσα πολλά αμαρτήματα του πατέρα της. Η δική της έρευνα θα οδηγήσει στην τελική δικαίωση στο φινάλε της σεζόν με την φυλάκιση και την τιμωρία του Δούκα. Κοντά όμως στην αλήθεια για τον Ακύλα, βρίσκεται και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, φτάνοντας δίπλα στον Θόδωρο Ξανθό. Θα καταφέρουν να πάρουν από εκείνον πολύτιμα στοιχεία.

Άγριες Μέλισσες: Η αρχή του τέλους του Ακύλα και το μυστικό μιας δολοφονίας έρχεται στο φως

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος Ορφανίδης συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι της Ελένης, ενώ όλοι υποψιάζονται πως ο Ζάχος ήταν εκείνος που τον κατέδωσε. Η θέση του είναι δύσκολη και το τέλος του, κοντά. Ηρωικό.

https://www.instagram.com/p/CdbfcCDg72j

'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία