H Kim Kardashian σαν άλλη Barbie ποζάρει στον φακό της κόρης της North

Ιωάννα Τζανή

She's a Barbie girl in a Barbie world!

Η Kim Kardashian μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με το νέο της ροζ outfit του οίκου Balenciaga. Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή στις φωτογραφίες είναι ότι για μια στιγμή, νομίσαμε πως είδαμε φωτογραφία της Barbie!

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Kim αποκάλυψε ότι η φωτογράφος της δεν ήταν άλλη από την 8χρονη κόρη της North West.

«Pics by North», έγραψε στο Instagram η επιχειρηματίας, με τα σχόλια και τα like να «παίρνουν φωτιά».

H Kim Kardashian αποκάλυψε πώς έγινε ζευγάρι με τον Pete Davidson

Σε δύο από τις φωτογραφίες, η 41χρονη ποζάρει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με ροζ μαξιλάρια και πάπλωμα, ενώ το επίσης ροζ κομοδίνο συμπληρώνει το κουκλίστικο background.

Το ρούχο είναι το ίδιο με αυτό που φόρεσε όταν βγήκε στο Λονδίνο με τον σύντροφό της Pete Davidson τον περασμένο μήνα, μόνο που αυτή τη φορά επέλεξε ένα διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων.

Η εξομολόγηση της Kim για τον Pete

Την περασμένη εβδομάδα, η Kim Kardashian μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την γνωριμία με τον σύντροφό της Pete.

Σε επεισόδιο του νέου reality των Kardashians η Kim δήλωσε on camera: «Ειλικρινά, απλώς αισθάνομαι ότι ήθελα πραγματικά να βεβαιωθώ και όχι απλώς να είμαι έτσι. Θεέ μου, γνώρισα κάποιον και διασκεδάζω και μετά αρχίζω να μιλάω για αυτό στην εκπομπή. Αν δεν μιλούσαμε για μήνες θα ένιωθα ηλίθια».

Σε διάλογο που είχε με τις αδερφές της, Khloe και Kourtney η Kim θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για τον Pete. «Δεν μπορεί ένα κορίτσι να είναι απλά χαρούμενο και να ζήσει;» αναρωτήθηκε η Kim με χαμόγελο. «Αυτό λέω συνέχεια. Ευτυχία, ειρήνη, ζεν, γέλιο. Αυτό είναι το μόνο που θέλω και το κατάφερα», συμπλήρωσε η τηλεπερσόνα.

Στη συνέχεια η Kim δεν δίστασε να αποκαλύψει πικάντικες λεπτομέρειες για την γνωριμία της με τον γνωστό κωμικό και πώς ήρθαν πιο κοντά. «Έκανα γυρίσματα για το Saturday Night Life και όταν φιληθήκαμε στη σκηνή ήταν απλά μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Έλεγα πως πρέπει απλώς να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. O Pete δεν ήρθε μετά στο πάρτι μου ενώ ήρθαν όλοι. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, τηλεφώνησα στον παραγωγό του SNL και ζήτησα τον αριθμό του Pete και του έστειλα μήνυμα», αποκάλυψε.

Δες στην παρακάτω photo gallery όλες τις «Barbie-like» φωτογραφίες της Kim Kardashian.

Πηγή φωτογραφιών: @kimkardashian

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης