H Kim Kardashian αποκάλυψε πώς έγινε ζευγάρι με τον Pete Davidson

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Kim Kardashian αποκάλυψε πώς έγινε ζευγάρι με τον Pete Davidson

Η τηλεπερσόνα μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

Η Kim Kardashian έχει βρει τον απόλυτο έρωτα τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του κωμικού Pete Davidson και δείχνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Η αλήθεια είναι πως στις αρχές της σχέσης τους η τηλεπερσόνα δίσταζε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο πλέον μιλάει ανοιχτά για τον έρωτά τους αψηφώντας τις κακές γλώσσες.

Σε επεισόδιο του νέου reality των Kardashians η Kim δήλωσε on camera: «Ειλικρινά, απλώς αισθάνομαι ότι ήθελα πραγματικά να βεβαιωθώ και όχι απλώς να είμαι έτσι. Θεέ μου, γνώρισα κάποιον και διασκεδάζω και μετά αρχίζω να μιλάω για αυτό στην εκπομπή. Αν δεν μιλούσαμε για μήνες θα ένιωθα ηλίθια».

Οι άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση της Kim με τον Pete Davidson

Σε διάλογο που είχε με τις αδερφές της, Khloe και Kourtney η Kim θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για τον Pete. «Δεν μπορεί ένα κορίτσι να είναι απλά χαρούμενο και να ζήσει;» αναρωτήθηκε η Kim με χαμόγελο. «Αυτό λέω συνέχεια. Ευτυχία, ειρήνη, ζεν, γέλιο. Αυτό είναι το μόνο που θέλω και το κατάφερα», συμπλήρωσε η τηλεπερσόνα.

Στη συνέχεια η Kim δεν δίστασε να αποκαλύψει πικάντικες λεπτομέρειες για την γνωριμία της με τον γνωστό κωμικό και πώς ήρθαν πιο κοντά. «Έκανα γυρίσματα για το Saturday Night Life και όταν φιληθήκαμε στη σκηνή ήταν απλά μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Έλεγα πως πρέπει απλώς να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. O Pete δεν ήρθε μετά στο πάρτι μου ενώ ήρθαν όλοι. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, τηλεφώνησα στον παραγωγό του SNL και ζήτησα τον αριθμό του Pete και του έστειλα μήνυμα», αποκάλυψε.

https://www.instagram.com/p/CdHVSWrPgiB

Όπως ανέφερε λίγο αργότερα η Kim όταν έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα στον κωμικό δεν σχεδίαζε να κάνει σχέση μαζί του.

Η Kim Kardashian λιώνει για τον Pete Davidson

«Ο Pete είναι, κυριολεκτικά, ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Οι άνθρωποι λένε πάντα ότι είναι τόσο αστείος και όλα έχουν να κάνουν με το πόσο αστείος είναι. Μπορεί να χειριστεί τα πάντα, το κάνει πάντα με χάρη. Είναι πραγματικά εύστοχος, ταπεινός και τόσο γνήσιος. Θα έλεγα ότι η τέλεια λέξη για να τον περιγράψω είναι αυθεντικός», είπε με λατρεία για τον σύντροφό της.

Η Kim είπε στην Khloe και στην Kourtney ότι ένα από τα αγαπημένα πράγματα που κάνει με τον Pete είναι να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και να γυμνάζονται. Τόνισε ότι την κάνει να νιώθει άνετα όπως κι αν είναι ακόμη και ιδρωμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Kim Kardashian έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην μαμά του Pete Davidson

Πηγή κεντρικής: apimages.com