Πιο όμορφη από ποτέ, η Χριστίνα Κοντοβά ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Η νέα φωτογραφία με μαγιό και η ευτυχία που διαγράφεται στο πρόσωπό της.

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού εκείνη και ο σύζυγός της Τζώνη Καλημέρης κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους την κόρη τους Ada, η οποία έχει φέρει πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές στη ζωή τους.

Εκτός από μια αφοσιωμένη μανούλα, σύζυγος και καριερίστα, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz. Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία με μαγιό, η Χριστίνα Κοντοβά καταφέρνει να εντυπωσιάζει τους followers της με τις υπέροχες αναλογίες της.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει το πιο cool δωμάτιο και τις καλύτερες φωτο με τον Τζώνη Καλημέρη

Η νέα εντυπωσιακή φωτο της Χριστίνας Κοντοβά με μπικίνι

Αυτές τις μέρες, η 43χρονη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο - ένα από τα αγαπημένα της νησιά, που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι - και η χαρά της δεν κρύβεται. Ποζάροντας με print μπικίνι, άβαφη και χαμογελαστή στον καθρέφτη της, η Χριστίνα Κοντοβά έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την επίπεδη κοιλιά της, το γυμνασμένο σώμα της, τη λάμψη στο πρόσωπό της και τη φυσική της ομορφιά.

Πώς καταφέρνει η Χριστίνα Κοντοβά και έχει 365 ημέρες τον χρόνο καλλίγραμμο κορμί;

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μοιραστεί στο παρελθόν τα μυστικά της για να διατηρείται σε φόρμα και μιλώντας στο Queen.gr το 2018, είχε αποκαλύψει τις συνήθειές της όσον αφορά στη διατροφή και τη γυμναστική:

«Στην καθημερινότητα μου δεν τρώω πρωινό, ξεκινάω την μέρα μου με σκέτο καφέ. Ακολουθώ την μέθοδο της «διαλειμματικής» διατροφής και έχω επιλέξει τα γεύματά μου να γίνονται μεταξύ 14.00 και 22.00»

Το σνακ που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της είναι το παστέλι, ενώ το πιο συνηθισμένο μεσημεριανό γεύμα που απολαμβάνει είναι σαλάτα με κοτόπουλο.

Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αποκαλύψει:

«Έχω 2 tips που προσωπικά μου έχουν ταιριάξει πολύ. Το πρώτο είναι από την Ελένη Πετρουλάκη, το πρωί πριν φάμε ή πιούμε οτιδήποτε κάνουμε 40 λεπτά έντονο περπάτημα. Το δεύτερο είναι η διαλειμματική διατροφή (intermittent fasting) που με έχει βοηθήσει να διατηρώ το βάρος που θεωρώ ιδανικό για εμένα»

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά με μαγιό.

Πηγή φωτογραφιών: ckontova

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης