Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει το πιο cool δωμάτιο και τις καλύτερες φωτο με τον Τζώνη Καλημέρη

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έχει το πιο cool δωμάτιο και τις καλύτερες φωτο με τον Τζώνη Καλημέρη

Το πιο instagram-ικό δωμάτιο το έχει η μικρή Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada από την Αφρική. Μπορεί ο δρόμος για να πάρουν επιτέλους την κόρη τους στην Ελλάδα να ήταν μακρύς, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκαν να τα παρατήσουν.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται συνέχεια στιγμιότυπα με τη μικρή και είναι ξεκάθαρα ο ορισμός της «χαζομαμάς». Έχει αφοσιωθεί για τα καλά στην Ada και μαμά με κόρη έχουν χτίσει μια αξιοθαύμαστη σχέση.

Το βίντεο της Χριστίνας Κοντοβά από τη βάπτιση της Ada έχει όλες τις λεπτομέρειες που θέλεις να δεις

Tο παραμυθένιο υπνοδωμάτιο της μικρής Ada

Το υπνοδωμάτιο που έχει δημιουργήσει η Χριστίνα Κοντοβά για τη μικρή της είναι ό,τι ονειρεύονται τα περισσότερα κοριτσάκια της ηλικίας της. Η διακόσμηση είναι minimal, σε λευκούς και ροζ τόνους, έχει τηλεόραση, πολλά παιχνίδια και ένα κρεβάτι που έχει διαμορφωθεί σαν μικρό σπιτάκι.

Η Χριστίνα δεν παρέλειψε να προσθέσει στη διακόσμηση και πινελιές που θα θυμίζουν στην Ada τη χώρα από την οποία κατάγεται, την Ουγκάντα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μικρή ενθουσιάστηκε όσο κι εμείς όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το δωμάτιό της. Άλλωστε, ό,τι γίνεται με αγάπη και μεράκι, πάντα πετυχαίνει.

https://www.instagram.com/p/CZ1hE3RlEDP

Σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφερθεί στο πόσο λατρεύει το δωμάτιο της Ada. «Ο αγαπημένος μου χώρος στο σπίτι μας… Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα ονειρευτεί και πάντα θα συγκινούμαι με τον ενθουσιασμό της μικρής όταν μπήκε μέσα για πρώτη φορά!», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CY6yZzYso0-

Η υπέροχη σχέση που έχει χτίσει ο Τζώνυ Καλημέρης με την Ada

Ο Τζώνη Καλημέρης περνάει αρκετό χρόνο με τη μικρή Ada, με τους δυο τους να συνηθίζουν να κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, όπου είναι και το σπίτι τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπαμπάς και κόρη έχουν απαθανατιστεί να περπατούν και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, συχνά μαζί με το κατοικίδιό τους.

Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό», ο Τζώνη Καλημέρης είχε αναφερθεί στο νέο κεφάλαιο που ανοίχτηκε στη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία».

Ας δούμε τώρα τις φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: ckontova