Η Βίκυ Καγιά & ο Ηλίας Κρασσάς γιορτάζουν την 8η επέτειο γάμου τους με τη φωτογραφία που περιμέναμε

Το post της Βίκυς Καγιά στο Instagram για την επέτειο με τον σύζυγό της.

Ήταν 18 Ιουλίου του 2014 όταν η Βίκυ Καγιά και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ηλίας Κρασσάς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο γάμος έγινε με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών του ζευγαριού, ενώ μέχρι σήμερα το ζευγάρι έχει δημοσιοποιήσει ελάχιστες φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη, όπως αυτή εδώ που ανήρτησε πέρσι, στην 7η επέτειο γάμου τους, η Βίκυ Καγιά:

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς κλείνουν 8 χρόνια παντρεμένοι

Η Βίκυ και ο Ηλίας παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι, με τα δύο παιδιά τους, την 7χρονη Μπιάνκα και τον 4χρονο Κάρολο, να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σήμερα, λοιπόν, οι δυο τους κλείνουν 8 χρόνια έγγαμου βίου και το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να γιορτάσει το γεγονός δημοσιεύοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram της, με την ίδια και τον σύζυγό της να ποζάρουν χαμογελαστοί. Στη δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο του αγαπημένου της.

Στη λεζάντα του post, η 44χρονη έγραψε στα αγγλικά: «8 years married and counting! #happyanniversary», που σημαίνει «8 χρόνια παντρεμένοι και συνεχίζουμε. Χαρούμενη επέτειο».

Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι όπως θα έλεγε και η ίδια «συγκλό»

Η βάπτιση του γιου τους στο Μονακό

Στις 6 Ιουνίου 2022, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βάπτισαν τον γιο τους Κάρολο-Ηλία στο Μονακό τον γιο τους Κάρολο-Ηλία, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να πραγματοποιηθεί η βάπτιση, ήταν επειδή εκεί μένει μόνιμα ο νονός του 4χρονου γιου τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, με τη Βίκυ Καγιά να δημοσιεύει την επόμενη μέρα ένα βίντεο δείχνοντας στους followers της τι φόρεσε στη βάπτιση του γιου της.

Και το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μπιάνκα, είχε βαπτιστεί εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βηρυτό του Λιβάνου, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού που σήμερα γιορτάζει την 8η επέτειό του.

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης