Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι όπως θα έλεγε και η ίδια «συγκλό»

Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι όπως θα έλεγε και η ίδια «συγκλό»
Instagram

Ποιος είναι ο υπεύθυνος διακόσμησης στη μεζονέτα για να δώσουμε τα credits; Μήπως η ίδια η Βίκυ Καγιά; 

Η Βίκυ Καγιά εκτός από μια σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ και την τηλεόραση, έχει δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια που βάζει πάνω απ' όλους και απ' όλα. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, στεγάζουν την οικογένεια και την αγάπη τους σε ένα πανέμορφο σπίτι στη Βούλα, το οποίο η Καγιά μάς έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Με minimal διακόσμηση και γήινα χρώματα, ο χώρος που έχει δημιουργήσει η κριτής του GNTM είναι γουστόζικος, φωτεινός και συγχρόνως εντυπωσιακός. Οι μεγάλες τζαμαρίες, το τεράστιο σαλόνι και ο πανέμορφος κήπος είναι μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σπιτιού, με τα παιδιά του ζευγαριού να έχουν άπλετο χώρο για παιχνίδια, όπως το πικ-νικ που οργανώνουν στο καταπράσινο γκαζόν.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Βίκυ Καγιά όπως και τα παιχνίδια στην παραλία με τον γιο της

Η μοντέρνα διακόσμηση, η μεγάλη κουζίνα και το τζακούζι

Το σπίτι είναι γεμάτο με κεριά, λουλούδια και εντυπωσιακούς πίνακες, που «ντύνουν» με τον πιο στιλάτο τρόπο τους τοίχους της μεζονέτας.

https://www.instagram.com/p/CX-zoOhKXrv

Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά διαθέτει, επίσης, εσωτερική σκάλα, βιβλιοθήκη και μια τεράστια, super μοντέρνα κουζίνα, όπου η παρουσιάστρια απολαμβάνει να μαγειρεύει για την οικογένειά της - μια συνήθεια που λατρεύει.

https://www.instagram.com/p/xBqGUZmVsc

Το σπίτι της οικογένειας αποπνέει μια απίστευτη αίσθηση άνεσης, ζεστασιάς και φρεσκάδας, ενώ το πάτωμα είναι οικολογικό χωρίς λούστρο.

Το τζακούζι δεν λείπει από το σπίτι της fashion γκουρού, με το μπάνιο να αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς χώρους της μεζονέτας.

https://www.instagram.com/p/CO-WEpxhhd1

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και τον κήπο της Βίκυς Καγιά.