Όταν η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει με μαγιό ξεχνάς πως είναι ηθοποιός και νομίζεις πως είναι μοντέλο

Instagram

Σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που συστήθηκε στο κοινό. 

Είναι η φωνή, είναι η γοητεία, είναι η συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου και το ταλέντο της; Είναι όλα αυτά μαζί; Το σίγουρο είναι ότι κάτι Τρέχει με τη Δήμητρα Ματσούκα και ό,τι κι αν διαφοροποιεί σημασία έχει ότι πάντα θα εντυπωσιάζει.

Η γνωστή ηθοποιός, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καταφέρνει να συγκεντρώνει τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι και σε πρόσφατη ανάρτησή της με μαγιό και ασορτί παρεό, όταν πόζαρε στο τζακούζι του ξενοδοχείου που διαμένει.

Το μαγιό φέρει την υπογραφή της αδερφής της και swimwear σχεδιάστριας, Μαρίας Ματσούκα και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει σχέδια από τη συλλογή της.

«Ένα μαγιό της Μαρίας Ματσούκα που φέτος φοράω συνέχεια και μια ιδιαίτερη μνεία στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή, ειδικά στην εποχή που διανύουμε πόσο μάλλον όταν, όπως εδώ, δίνεται προσοχή στην ποιότητα του προϊόντος, άρα και στη διάρκειά του», είχε πει για το ακόλουθο μπικίνι δύο χρόνια πριν.

Ενώ έχουν φωτογραφηθεί και μαζί για το λανσάρισμα της νέα συλλογής της, πριν από μερικά χρόνια, το 2018, γιατί αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Και εν προκειμένω, το σπίτι είναι μερικά πολύ stylish μαγιό.

Πού βρίσκει λοιπόν το φετινό καλοκαίρι τη Δήμητρα Ματσούκα; Σε περιοδεία για την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη».

Όταν όμως δεν ταξιδεύει/παίζει σε κάποια παράσταση/είναι έξω με φίλους, η 48χρονη ηθοποιός φροντίζει να διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα με γυμναστική. Αν και σίγουρα ευθύνονται και τα εξαιρετικά γονίδια, δεν αρκούν.

Έτσι, τη βλέπουμε να κάνει γιόγκα στο σαλόνι της, ενώ σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι πλέον είναι και χειμερινή κολυμβήτρια.

Στιγμιότυπο από τη χειμερινή εξόρμησή της στη θάλασσα είχε μοιραστεί και μέσα από το προφίλ της στο Instagram τον Φλεβάρη του 2020.

Και μετά από χρόνια, επιδόθηκε και σε μερικές outdoor ασκήσεις εδάφους

Ακόμη καλύτερα, γυμναστική στην παραλία.

Επιστρέφοντας στα επαγγελματικά της, η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί όπως είπαμε στην παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», μια ανατρεπτική κωμωδία. Με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία, είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» τόσο για το έργο όσο και για την αποχή της από την τηλεόραση: «Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι που να τον κάνει να αισθανθεί. Δεν με βλέπατε ποτέ συχνά στην τηλεόραση. Σε 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Αγαπώ πολύ το σινεμά, τη θάλασσα και τα ταξίδια».

«Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με την πολύ μεγάλη επιτυχία του Κάτι τρέχει με τους δίπλα. Υπήρχαν δυσκολίες μετά από αυτό, έμεινα δύο χρόνια σπίτι μου για να το αλλάξω. Πολύ συχνά αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα λειτουργούν οι παρέες και καλά κάνουν και λειτουργούν οι παρέες, απλά όταν δεν έχει τύχει να είσαι σε μια παρέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. (…) Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media. Δηλαδή, αν υπήρχαν καλλιστεία θα ήμουν εστεμμένη. Αλλά είμαι ακόμα εδώ, είμαι καλά, έχω δουλειά, οι άνθρωποί μου είναι καλά. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων σε όλα τα υπόλοιπα».

Ποιος θα ξεχάσει την σκηνή όπου η «Γωγώ» τραγουδούσε καραόκε στον «Θανάση»; Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» μεταδόθηκε την τηλεοπτική σεζόν 1999-2000, από τη συχνότητα του Mega.

Όσον αφορά την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, ποτέ δεν άφησε να την καθορίσει. Όπως είχε πει καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη»: «Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν. Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Στα περί μητρότητας, είπε για το γεγονός πως δεν έγινε ποτέ μητέρα: «Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη».

Όσον αφορά τη δική της αδυναμία, δεν είναι άλλη από τον ανιψιό της, Ραφαήλ, τον γιο της αδερφής της με τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα. «Ο ερχομός του ανιψιού μου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και σε λίγο ο Ραφαήλ γίνεται και ενός έτους, και είναι όλα διαφορετικά. Λόγω Covid δεν μπορούσα να βρίσκομαι στο μαιευτήριο με τη Μαρία, αλλά με τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της, ο Θέμης, έλιωνα. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Είναι η μικρή μου αδερφή, πάντα θα τη βλέπω σαν ένα μικρό παιδί. Τον ανιψιό μου τον είδα μετά από έναν μήνα. Όταν τον έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου φοβόμουν πάρα πολύ γιατί δεν είχα καμία εμπειρία και δεν είχα και φίλες που να είχαν γίνει μητέρες» είχε πει και πάλι στην εκπομπή «Κυψέλη».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης