Η προϋπόθεση της Δήμητρας Ματσούκα για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η προϋπόθεση της Δήμητρας Ματσούκα για να επιστρέψει στην τηλεόραση
NDP photo agency

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα και απάντησε στις φημολογίες των τελευταίων ετών.

Στη συναυλία για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης παρευρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα και κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που, πέρα από την ημέρα καθεαυτή και το τραγούδι που ερμήνευσε η ηθοποιός, της ζήτησαν να τοποθετηθεί πάνω στη φημολογία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σχετικά με μία πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η 48χρονη ηθοποιός όχι μόνο δεν απέρριψε το ενδεχόμενο της επανόδου της αλλά μοιράστηκε και την προϋπόθεση με την οποία θα το έκανε.

Θα επιστρέψει η Δήμητρα Ματσούκα στην τηλεόραση;

Ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε ποιο τραγούδι θα ερμήνευε και, όταν η ηθοποιός του απάντησε το «Δημητρούλα μου», εκείνος οδήγησε κατευθείαν το θέμα στο τραγούδι «Ένα σπίτι καίγεται» και τη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα».

«-Έχει μείνει στην ιστορία και το ‘Ένα σπίτι καίγεται’ από εσάς.

-Έχει μείνει στην ιστορία γιατί ήταν μία πολύ επιτυχημένη σειρά», ακούγονται να λένε.

Έπειτα, η Δήμητρα Ματσούκα ερωτήθηκε σχετικά με το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η ηθοποιός τότε απάντησε πως ναι μεν δεν έχει δεχτεί κάποια μέχρι τώρα, αλλά πως θα ήθελε, με την προϋπόθεση ενός καλού σεναρίου χωρίς πολλά επεισόδια.

«-Τηλεοπτικά δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν.

-Θα το θέλατε;

-Υπό προϋποθέσεις, όπως το θέλω τα τελευταία χρόνια που κάνω πολύ σπάνια.

-Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις;

-Νομίζω το σενάριο. Ιδανικά θα ήθελα να μην είναι πάρα πολλά επεισόδια»

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1993 με την τηλεοπτική σειρά «Τμήμα Ηθών». Στη συνέχεια, το βιογραφικό της εμπλουτίστηκε με πολλές παραγωγές, όπως Ταύρος με Τοξότη», και «Είμαστε στον αέρα», αλλά οι περισσότεροι τη μνημονεύουν σήμερα για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα» και τον ρόλο της «Γωγώς Καλημέρη».