Η Έλενα Ασημακοπούλου αισθάνεται ελεύθερη μετά τον χωρισμό και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η ωριμότητα της κόρης που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και οι τέλειες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής «Πρωινό Μας» ήταν σήμερα η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην νέα της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο, την αντίδραση της κόρης της και την επιστροφή της στην τηλεόραση. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη, την Μαρία-Ροζάρια.

Η 38χρονη ηθοποιός θα συμμετέχει φέτος στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα. Πρόκειται για μια δραματική σειρά με μυστήριο, ίντριγκα και εκδίκηση, καθώς αρκετοί από τους ήρωες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν.

Πριν λίγο καιρό η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε το comeback της με ένα Instagram-story. H ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται αφού θα την γνωρίσουμε ως Ρένα.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Για την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ. Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά», εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

H Έλενα Ασημακοπούλου στο πρώτο καλοκαίρι της ως single έκανε την αλλαγή που όλοι θέλαμε

Η αντίδραση της κόρης της

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», είπε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

To διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου με την κόρη της, Μαρία Ροζαρία.

Πηγή κεντρικής: elena_asimakopoulou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης