H Έλενα Ασημακοπούλου στο πρώτο καλοκαίρι της ως single έκανε την αλλαγή που όλοι θέλαμε

H Έλενα Ασημακοπούλου στο πρώτο καλοκαίρι της ως single έκανε την αλλαγή που όλοι θέλαμε

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Ασημακοπούλου στο πρώτο καλοκαίρι της ως single.

Τα πάνω – κάτω έφερε στη ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου ο πρόσφατος χωρισμός της από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Την είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή στο ξεκίνημα του καλοκαιριού η ηθοποιός επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος της ανήκει πια στο παρελθόν.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το νέο ξεκίνημα και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας

Η νέα single εποχή στη ζωή της Έλενας, την βρήκε να αλλάζει εντελώς την καθημερινότητά της.

Αρχικά, η Ασημακοπούλου επέστρεψε στην τηλεόραση και τις ημέρες αυτές κάνει τα πρώτα της γυρίσματα για τη σειρά Άγρια Γη στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά την πλοκή της σειράς, αυτή έχει να κάνει με έναν άντρα που επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα.

Οι αλλαγές κάνουν καλό και η Έλενα Ασημακοπούλου κάνει δυνατό comeback μετά τον χωρισμό

Και δεν είναι μόνο η επιστροφή στην ηθοποιία για την Έλενα, η οποία το φετινό καλοκαίρι, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα και έδειξε την ανανεωμένη εικόνα του σώματός της.

Η Ασημακοπούλου που και στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις αυξομειώσεις του βάρους της εξαιτίας του προβλήματος που έχει με τον θυρεοειδή, το διάσημα αυτό απολαμβάνει την αδυνατισμένη της εικόνα με πολλές πόζες με μαγιό και η διαφορά είναι μεγάλη.

elena1.jpg

Η Έλενα τον χειμώνα του 2022

elena_asimakopoulou_299985651_149710714338493_933953322082378624_n.jpg

Η Έλενα το καλοκαίρι του 2022

Τα τελευταία χρόνια η Έλενα είχε άλλωστε προσπαθήσει να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, μιας και η 11χρονη σήμερα κόρη της Μαρία Ροζάρια ήθελε ένα αδερφάκι.

«Το προσπαθήσαμε πολύ και δεν μας βγήκε, ήρθε και έφυγε και ξαναήρθε και έφυγε και δεν μπορώ να μπω πάλι στην διαδικασία αυτή όταν έχεις τρεις φορές τέτοια ταλαιπωρία. Τις δύο φορές δεν είχα μιλήσει στην κόρη μου αλλά την τρίτη φορά, που ήταν προχωρημένη η κύηση της το είπα γιατί κι εκείνη το περίμενε. Είναι πολύ ψυχοφθόρο και σωματικά και ψυχολογικά», είχε πει η ηθοποιός.

Το love story και ο χωρισμός

Η Έλενα και ο Μπρούνο γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2007 στο νησί της Μυκόνου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός, ο έρωτας με τον Ιταλό «άσσο» του ΠΑΟΚ ήταν κεραυνοβόλος. Τον είδε να περνά από μπροστά της την ημέρα του Επιταφείου και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. Οι καρμικές συναντήσεις στο νησί μόνο τυχαίες δεν ήταν... Και μπορεί ο Μπρούνο Τσιρίλο να ήθελε απλώς να τη γνωρίσει στην αρχή - για αυτό και της ζήτησε να πάνε για ποτό - όμως εκείνη κατάλαβε αμέσως, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 ετών, ότι ήταν ο άντρας τις ζωής της.

elena_asimakopoulou_31702755_191221488193925_6554080988018769920_n.jpg

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας, με τον ποδοσφαιριστή να την πηγαίνει τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους στην Ιταλία προκειμένου να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου, όμως η εγκυμοσύνη που προέκυψε, τους άλλαξε τα σχέδια.

Το 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγο πριν γεννήσει η Έλενα, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όμως του Μπρούνο δεν του έφτανε... Ήθελε εκείνος και η εκλεκτή της καρδιάς του να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, γι' αυτό άλλωστε της έκανε και 4 φορές πρόταση γάμου!