Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε όπως εκείνη ξέρει στα νέα αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού

Πατούλια Κατερίνα

Μπορεί να μην είναι κριτικός τηλεόρασης, όμως η Ελένη Μενεγάκη με τη μεγάλη τηλεοπτική της πορεία και εμπειρία, κατάφερε να πει όσα σκεφτόμαστε όλοι για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δευτέρα και αν είσαι σε μια δουλειά που σου αρέσει, είσαι τυχερός άνθρωπος. Σου αρέσει; Δόξα να έχει ο καιρός. Σήμερα, έκανα τρελό ζάπινγκ σήμερα που είδα όλες τις εκπομπές», είπε η Ελένη Μενεγάκη με το που άνοιξε την εκπομπή της στο Mega σήμερα το μεσημέρι.

Ελένη δηλώνει τυχερή στην τοποθεσία Mega Μου

Κι αφού ξεκίνησε με χαμόγελο και εκφράζοντας την χαρά της για την εκπομπή που παρουσιάζει και για τους πολύ ωραίους συνεργάτες της, η πάσα δόθηκε στο τραπέζι!

Εννοείται πως η ομάδα της Ελένης σχολίασε σύσσωμη την απόφαση της Δούκισσας Νομικού με την Ελένη να παίρνει και η ίδια θέση επί του θέματος.

«Ούτε έχω μιλήσει με κανένα, ούτε και ξέρω. Εγώ μένω στο ότι, η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι αποδέχτηκε την αποχώρηση. Από την άλλη ακούω και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι χαρούμενοι. Για να μιλάμε σοβαρά, μέσα στις δουλειές να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις.

Σίγουρα, όταν υπάρχει αποχώρηση μέσα σε κάποια εκπομπή, σίγουρα και οι δύο πλευρές δεν αισθάνονται καλά. Δεν είμαι στον ΑΝΤ1 και δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει μέσα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ο Γιώργος θα συνεχίσει μόνος. Καμιά φορά ξεκινάς και πιστεύεις πως η Ελένη μπορεί να ταιριάξει με τους συνεργάτες της αλλά όταν προχωράς δεν συμβαίνει. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις; Δεν θέλω να ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς, αυτά είναι δικά τους θέματα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Bέβαια, τόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τόνισαν πως είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια αποχώρηση, ειδικά για τον ντόρο που έγινε για τη συνεργασία αυτή.

«Εύχομαι και οι δύο (Δούκισσα και Γιώργος) να νιώθουν πιο καλά. Η σεζόν άλλωστε μόλις ξεκίνησε», είπε τελικά η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα!

Mόλις χτες και με μια λιτή ανακοίνωση, ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα του πρωινού και του Γιώργου Λιάγκα εξηγώντας παράλληλα πως η Δούκισσα παραμένει στην οικογένεια του σταθμού, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την αξιοποίηση της παρουσιάστριας σε άλλα projects.

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, η καλημέρα του Λιάγκα και το αιχμηρό σχόλιο της Μπάρκα

Ο Λιάγκας ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 και ευχήθηκε τα καλύτερα στη Δούκισσα

«Όπως γνωρίζετε, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την εκπομπή, ευχαριστούμε τη Δούκισσα για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε αυτές τις δύο εβδομάδες και ειλικρινά θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να περάσει καλά ό,τι κι αν κάνει, απ΄ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1 οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει. Δεν θα πω πολλά πράγματα, θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει και αυτή την εβδομάδα την εκπομπή αυτή», είπε ο Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε χαρακτηριστικά η Νομικού λίγο μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Πάντως, τη Δούκισσα έχουμε να τη δούμε στην Ελένη από το 2015!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης