Η Δούκισσα Νομικού κάνει το πιο επικό #tb και θυμάται την εποχή που συμμετείχε στην «Πολυκατοικία»

Μαρία Ροδίτη
Η Δούκισσα Νομικού κάνει το πιο επικό #tb και θυμάται την εποχή που συμμετείχε στην «Πολυκατοικία»

Θυμόσουν το guest της Δούκισσας Νομικού στη σειρά του MEGA «Η Πολυκατοικία»; Η αναδρομή της παρουσιάστριας και το fun σχόλιό της.  

Την guest εμφάνισή της στη σειρά «Η πολυκατοικία» του MEGA θυμήθηκε η Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Παρασκευής (12/8). Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα #tb 13 χρόνια πίσω, στην εποχή που παρουσίαζε μάλιστα το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Δούκισσα Νομικού δεν επέλεξε τυχαία τον προορισμό των διακοπών της

«Μωράκι ήμουν»

Σε ένα επεισόδιο της σειράς «Η Πολυκατοικία» το 2009 η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει guest εμφάνιση υποδυόμενη τον εαυτό της, ενώ μαζί της συμμετείχε και ο συμπαρουσιαστής της στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», Νίκος Παπαδάκης.

Η σκηνή της Δούκισσας με τη Βίλμα Τσακίρη; Epic! Η παρουσιάστρια και μοντέλο φαίνεται να συναντιέται σε κάποιον όροφο της πολυκατοικίας με μερικούς ενοίκους, με τη Μαίρη (aka Βίλμα Τσακίρη) να της λέει: «Πω πω… τι όμορφη που είστε! Πήρατε καναπεδάκι;» και τη Δούκισσα να απαντά: «Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι, ναι, πήρα. Θέλετε αυτόγραφο;». Κι εκεί έρχεται η υπέροχη απάντηση της Μαίρης που λέει: «Μπορείτε να μου γράψετε το τηλέφωνο του μπαμπά (σ.σ. Νίκου Νομικού); Το έχασα», με τη Δούκισσα να κοιτά… αποσβολωμένη.

Η παρουσιάστρια γέλασε πολύ, όπως φάνηκε, με τη συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία» κι έγραψε στο Insta Story της: «Χαχαχα!! 13 χρόνια πριν!!! Μωράκι ήμουν».

Ψάχνοντας, ωστόσο, εμείς βρήκαμε ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο από τις σκηνές της Δούκισσας Νομικού στην «Πολυκατοικία», το οποίο μπορείς να δεις ευθύς αμέσως.

https://www.instagram.com/p/ChJ66plgvYv

Από το 2009 μέχρι σήμερα - από όσο βλέπουμε- η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει υιοθετήσει ένα πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Οι φήμες για επιστροφή στην τηλεόραση

Σιγήν ιχθύος τηρεί η Δούκισσα Νομικού για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια και μοντέλο θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη θέση της Φαίης Σκορδά. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/CfjKGJxLGDW

Λες το #tb της Δούκισσας από την «Πολυκατοικία» και από το 2009 που συμμετείχε στο Πρωινό του MEGA να είναι μια έμμεση αποκάλυψη του νέου επαγγελματικού της βήματος; Ο χρόνος θα δείξει!