Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν να ακούσουν ούτε τη... φωνή της

Γωγώ Φούντα

Kάνε παιδιά να δεις καλό!

Tα βάσανα για την Demi Moore φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό και μάλιστα όσο πάνε τα πράγματα γίνονται χειροτερεύουν! Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι τρεις κόρες της Rumer, Scout και Tallulah έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί της καθώς θέλουν να βρουν την ηρεμία τους όπως οι ίδιες έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η διάσημη ηθοποιός έχει γίνει στην κυριολεξία κουρέλι από την αδιαφορία των παιδιών της και μάλιστα έχει προσπαθήσει άπειρες φορές να έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω τηλεφώνου ακόμα και e-mail!

Ωστόσο οι προσπάθειές της αυτές δεν έχουν αποφέρει καρπούς και μάλιστα οι τρεις νεαρές Willis σκέφτονται πολύ σοβαρά να της κάνουν... ασφαλιστικά μέτρα! Πηγή από το περιβάλλον των κοριτσιών αποκαλύπτει: « Τα κορίτσια σκέφτονται σοβαρά να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα στην μητέρα τους. Εκείνη συνεχίζει να της ενοχλεί καθημερινά και να τις ικετεύει να γυρίσουν κοντά της. Όμως αυτές είναι αποφασισμένες να βρουν επιτέλους την ηρεμία τους».

Από την πλευρά του, νομικός σύμβουλος υποστηρίζει: « Είναι αδύνατο να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα στην ίδια σου την μητέρα μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να σου τηλεφωνήσει. Αν ήταν έτσι, τότε οι περισσότερες οικογένειες θα βρίσκονταν στα δικαστήρια»!

Η κατρακύλα της σχέσης ανάμεσα στην Demi και τις τρεις κόρες της, ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, ως γνωστόν, μετά το διαζύγιό της από τον Ashton Kutcher. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στη συνέχεια, σχετικά με τις απιστίες του, οδήγησαν στην κατάρρευση της διάσημης ηθοποιού και στην νοσηλεία της σε κλινική απεξάρτησης.

Οι τρεις κόρες της καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της ήταν στο πλευρό της αλλά όταν τελικά βεβαιώθηκαν ότι η μητέρα τους ξεπέρασε τον κίνδυνο, έφυγαν από το σπίτι και πήγαν να ζήσουν με τον πατέρα τους Bruce Willis. Μάλιστα, αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η αποφοίτηση της Tallulah και η ρητή εντολή τους ότι δεν ήθελαν η μητέρα τους να δώσει το παρόν. Η Demi ωστόσο πήγε, σαφώς σε κακή κατάσταση, και έκανε σκηνή στις κόρες της επειδή την εγκατέλειψαν για τον πατέρα τους.

Πάντως, μπορεί η διάσημη ηθοποιός να έχει τα θέματά της, αλλά οι φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, δείχνουν έναν άνθρωπο ταλαιπωρημένο και βαθιά θλιμμένο.

Μήπως μικρές Willis να έβαζαν λίγο νερό στο κρασί τους;

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν καμία σχέση μαζί της

Ποια κόρη διασήμων φωτογραφήθηκε γυμνή να καπνίζει 'μπάφο';

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης